Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość conjugasion

Uważaj na mnie-mam pytanie

Polecane posty

Gość conjugasion

Dlaczego jesteś taką cipą?

Gość conjugasion
nie spotykam się z cipami, więc niestety nie spotka cie zaszczyt usłyszenia tego na zywo, ale zawsze mozesz sobie dodac temat do ulubionych

Gość conjugasion
niczego sobie nie musze dodawać, stwierdzam jedynie fakt.

powinnas/powinnienes bardziej rozwaznie wyrazac swoje opinie zwlaszcza na temat ludzi ktorych nie znasz badz znasz 5 sekund :D nikt nie jest stwierdzic jakim jest czlowiek po tych pieprzonych wypowiedziach w necie no chyba ze samym netem zyjesz i jestem nolifem :D ale jesli potrafisz to gratuluje !!!!

Hej dera 🖐️ Jak mija Ci poranek? Uwazaj Na Mnie - nie lubie cie, draznia mnie twoje wypowiedzi ;) Zgadzam sie z autorem/autorka topiku :P

mam to gdzies czy mnie lubisz czy nie nie zamierzam sie z toba wiazac brac slub zyc z toba pod jednym dachem wiem ze prawda boli :D

Gość conjugasion
i kto się wczuwa? Miej trochę godności

mam to gdzies czy mnie lubisz czy nie nie zamierzam sie z toba wiazac brac slub zyc z toba pod jednym dachem wiem ze prawda boli :D tak jak swiatlo drazni ludzi zyjacych w ciemnosciach :D

nie schlebiaj sobie :D Jestes zbyt glupi jak dla mnie :P Twoje wypowiedzi rozkladaja mnie na lopatki... Totalna masakra ;/

[zgłoś do usunięcia] nati_krk_ nie schlebiaj sobie Jestes zbyt glupi jak dla mnie Twoje wypowiedzi rozkladaja mnie na lopatki... Totalna masakra ;/ Jestem jaka jestem skoro jestem taki glupi to dlaczego prowadzisz ze mna dialog czy z glupia osoba da sie w ogole pisac dlaczego do mnie piszesz Nie pojmuje :D

hej Nati-mam taki kaszel że szok,pół nocy nie spałam...a jak tam u Ciebie?

dera - u mnie ok, w sumie niedawno dopiero wstalam :D Zasnelam b.pozno :) Chora jestes? Moze zakup sobie jakies lekarstwa, cos na kaszel. A po weekendzie jak cos to do lekarza koniecznie sie wybierz.

Jak widac jestes ze szkoly krakowskiej tzn Szkoła krakowska powstała w latach 60. XIX wieku przy Uniwersytecie Krakowskim i Akademii Umiejętności. Twórcą szkoły był ksiądz Walerian Kalinka. Twierdził on, że: Upadku swego Polacy sami są sprawcami i że nieszczęścia, które na nas spadły wówczas lub później, zasłużoną przez naród pokutą. Streszcza to najdobitniej poglądy Kalinki. Uważał on, iż to naród polski ze swoimi przywarami i wadami sprowadził klęskę na swój kraj; piętnował on skłonność do anarchizmu, ignorowania władzy, czy też wreszcie do pychy i wywyższania się ponad inne narody. Ponadto, jako osoba duchowna, dostrzegał wpływ Opatrzności na dzieje, a upadek Rzeczpospolitej wiązał z karą za grzechy narodu. to bardzo glupie i nie madre stwierdzenia jak mozna robic pod siebie :D??

Nati-kupiłam leki i je biore ale nie widać poprawy,cholery idzie dostać i do tego jeszcze katar mam...

kaszel jeszcze mozna jakos zniesc, ale katar to tragedia ;/ nienawidze miec kataru :o a masz jakies krople do nosa? acatar lub cos w tym stylu? jesli nie to moze wyskocz do calodobowej apteki, albo do jutra sie wstrzymaj. Staraj sie jak najwiecej odpoczywac, lezec w lozku i sie wygrzewac. Ja zawsze stosuje aspiryne, wskakuje do lozka i staram sie maksymalnie odsypiac.

wdycham olejek miętowy na gorąco ale też kicha,za dnia nie lubie leżeć w łóżku jak jestem chora chyba że mam gorączke,ale mam nadzieje że przejdzie do poniedziałku...

Gość buhahahahaaaaaaaaaaaaa
06.01.2012] 12:43 [zgłoś do usunięcia]nati_krk_ Hej dera Jak mija Ci poranek? " to kurwa bylo mocne wejscie:D poranek o 12:43:o :D:D:D:D:D

jak wylezesz ten weekend to powinno do poniedzialku byc lepiej. Jak Ci nie przejdzie to na pewno musisz pojsc do lekarza bo ze zwyklego przeziebienia moze sie zrobic np. zapalenie oskrzeli.

Ja niedawno wstalam, wiec dla mnie jest to poranek :P Jak ktos wstaje o 12 to nie traktuje tego jako srodek dnia. Jesli ty wstajesz o 6 z kurami bo mieszkasz na wsi to nic dziwnego, ze dla ciebie 12 to jest juz polowa dnia :D

poza tym kretynie uwazaj na mnie - zaczernij sie, a nie jako pomaranczka piszesz. Brak odwagi?? Po cipie nie mozna sie spodziewac niczego innego :D

Gość kupuje zawsze
uwazaj na mnie - gdybys byla prawdziwym facetem nigdy nie dalbys sie wciagnac w ta rozmowe....pamietaj - najwiekszym utarciem nosa jest milczenie. Pozdro