Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

onaksiezniczka

DUKAN.Weszłam na wage i otworzyłam 'gębe' ze zdziwienia.masakra:(

Polecane posty

Gość Wszystko zależy
Miałam nie tylko smukła sylwetke ale takie apetyczne kształty,ładną podniesioną pupę ładne nogi itd-wcześniej taka nie byłam.

Gość iwonkka22
to też chyba zależy od tego kto jaką ma budowę..ja teraz warze 67 i wygladam po prostu grubo...podoba mi sie ten sposób z jedzeniem do 15 wszystkiego co się chce..tylkoja zazwyczaj do 15 jestem poza domem;/

No i tak pytanie do dziewczyn stosujących dukana,mozecie podać swoj dzienny jadlospis,wiem co mozna jesc a co nie ale mimo wszystko jakos nie potrafie wymyslic co mozna zjesc,a cale dnie nie zamierzam zyc jedząc jajka

Gość Wszystko zależy
Tłuszcz spala się i jest wydalany przez skórę w trakcie pocenia się i wtedy nie krąży nam z krwią w postaci toksyn rujnujących zdrowie(bo spalanie tuszczu można porównać np. do ogrzewania gazowego :gaz jest spalany a efektem ubocznym jest para(wilgoć)Efektem ubocznym spalania tkanki tłuszczowej są toksyny. ŻYCZĘ WIEC INTENSYWNEGO POCENIA SIĘ WSZYSTKIM CHCĄCYM SCHUDNĄĆ!

Gość jhfs
wez skopiuj ten link i wklej go do gory tam jest wszystko

a co myslicie o piciu piwka na diecie?czy to bardzo spowalnia osiagnięcie porzadanego efektu? uwielbiam wieczorkiem po pracy wypić piwko..:/

Gość jhfs
piwo ma z 300 kcal i na wieczor to juz masakra . piwo w diecie nie!

Gość jhfs
skopiuj go i wklej na gorze i kliknij

iwonka ja tez lubie piwo,ale jak sama zresztą wiesz od piwa brzuchh rośnie,wiec nie licz na to ze uda ci sie schudnąc pijąc piwo,niestety musisz wybrac albo piwo albo dieta,razem tego nie da sie połąćzyc bo nie bedzie efektu takiego jakiego oczekujesz:)

oj to bedzie cieżko...mogę nie jeść słodyczy...ale bez piwko...ojoj...:( onaksiezniczka ty stosujesz dukana od dziś?

ja tam sporo piję, ale faktycznie nie jem do tego. I schudłam. Zauważcie, ze piwo owszem ma kalorie-ale kalorie to tylko energia- piwo nie ma węglowodanów, cukrów, tłuszczu. W zasadzie nic nie dostarcza organizmowi. Chyba raczej to chodzi o ten gaz, co rozpycha i wzdyma :)

ja od 2 miesięcy ćwicze 3 razy w tyg po 1,5 godz.ale nie wprowadziłam jeszcze diety..tym bardziej że po tych ćwiczeniach mam podwójny apetyt...:((((( i zastanamiwm sie co jeść aby schudnąć i mieć siłę ćwiczyć...????

Gość jhfs
bo cos zle robisz ja teraz spr\awdzalam i mi dziala wpisz w gogle - proteinki dukana i wejdz tam bedzie tam link gazeta forum i wejdz w niego a tam juz pozcytasz napisz czy cie sie udalo , sa tam pzrepisy i ine info i forum dukana

Białka:) btw. jak ćwiczysz to możesz sobie pozwolić na więcej jedzenia. Kiedy ćwiczysz to automatycznie wzrasta zapotrzebowanie na energię. Poza tym-gdy ćwiczysz, to już nie patrz na wagę, bo tracisz tłuszcz, ale dostajesz mięśni. Wtedy zwraca się uwagę na centymetry :)

Gość grubelek
piwo to mocny węglowodan - maltoza, cukier o bardzo wysokim indeksie glikemicznym, uwaga z piwem bo ostro tuczy

Gość jhfs
to fajnie, tam na forum masz pzrepisy ) ja tu bylam na tym forum jak bylam na dukanie ) teraz malo tam osob jest ale mozna pozcytac i dowiesz sie wsztstkiego

przestraszylyscie mnie,boje sie ze jak zaczne cwiczyc to bedzie mi sie bardziej chcialo jesc,a jak narazie nie mam z tym problemu bo mi sie nie chce.dzis jadlam tylko jeden posilek,wczoraj zjadlam tylko dwa i to male

grubelek- no to jak wytłumaczyć, to, że ja prawie co drugi dzień gdzieś z kimś wychodze, czy sie spotykam-wypijam 2-3 piwa i nawet grama nie utyłam? Cud? Btw. sprawdź sobie dokładnie te węglowodany w piwie a potem mów. Na 100ml jasne pełne zawiera 3,8g węglowodanów. Dla porównania: Pietruszka 17g płatki owsiane 69,3g Lody śmietankowe 15,2 Sok pomarańczowy 10,5g

Gość jhfs
po piwie sie tyje wiem to po sobie teraz nie pije i nie mam brzucha

Gość grubelek
Parufka, ja tez pijałam chociaż jedno piwko po pracy i zauwazyłam jak przybieram, węglowodan węglowodanowi nie równy, piwo podobnie jak np ziemniaki, biały chleb, batoniki itp to węglowodan o bardzo wysokim indeksie glikemicznym co oznacza ze po spozyciu skutkuje silnym wzrostem poziomu glukozy we krwi, nie chce cytować teraz metody montignaca, po prostu uważajmy na piwo, przynajmniej niekórzy