Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

onaksiezniczka

DUKAN.Weszłam na wage i otworzyłam 'gębe' ze zdziwienia.masakra:(

Polecane posty

Gość iwonkka22
czyli poraz kolejny mż najbardziej się sprawdza...

Gość lerenkaaa
wpisz w gogle proteinki dukana i wyskozcy ci pelno informacji i pzrepisow, jest mnostwo linków i forow

aha, i nie znosze cwiczeń :/ Ale się zawzięlam. Cwiczę 20 minut dziennie High energy. i to wszystko. I nawet zauwazyłam, że jak to ćwiczę, to sobie mogę bardziej pozwolić z jedzeniem a waga stoi w miejscu :) no po 2 tyg ćwiczeń prawie cellulit mi zszedł ha!! Podsyłam link do tych ćwiczeń, moze kogoś zainteresuje. Tylko filmik jest podzielony na 3 części :( tu jest cześć pierwsza http://www.youtube.com/watch?v=FyUF6uYqsdI po 20 minutach to się ze mnie z 10 litrów potu wylewa :/

Iwonka, oczywiście, że tak :) wystarczy zdroworozsądkowe podejście do jedzenia. Jak wieczorami się zapychałam lodami i wafelkami, które donosiło mi moje szczęście to w półtora miesiąca 10kg mi się przykleiło

Gość iwonkka22
no wlasnie..najciężej jest z tym wieczornym podjadaniem...w dzień jestem w stanie od rana do 17 nic nie zjeśc..a wieczorami-masakra..zabijam nudę jedzeniem..

wlaśnie musze sie przyznac bez bicia ze nie cwicze,ale chcialabym zacząc uprawiac jakis sporcik,moze bedzie mi latwiej schudnąć. migoootka mozesz mi powiedziec jak sie stosuje to slim in 6???blagam

Gość iwonkka22
mi tez było ciężko zabrać się za ćwiczenia..ale mój mąż ma na tym punkcie hopla i nawet jak mi sie strasznie nie chce iść na silownie to zawsze mnie odpowiednio zmotywuje..obawiam się że gdybym miałam chodzić sama to nic by z tego nie bylo..

Iwonka, to jest właśnie to co nam się do głow kladzie, a my i tak nie sluchamy. Rano trzeba jeść a wieczorem już nie... a my robimy dokładnie na odwrót. Śniadanie o 14:00 a potem to już leci...i kolacja o 22;00 a potem idziemy spać i elegancko w nocy sadełko nam się zawiązuje. kosztowało mnie to sporo wysiłku, bo nigdy rano nie jestem glodna, ale zmusiłam sie do tych śniadań-choćby male jajko na miękko i teraz już mi weszło w krew :)

mam pytanie do tych ktore dukana stosowaly zamiast 3 łyżek dzienne otręb owsianych mozna jeść 3 łżki otręb pszennych??czy to ma jakies znaczenie

mam pytanie do tych ktore dukana stosowaly zamiast 3 łyżek dzienne otręb owsianych mozna jeść 3 łżki otręb pszennych??czy to ma jakies znaczenie

Gość iwonkka22
prosta zasada od jutra-jem śniadania..:D wszystko dla tych 59 kg...:D

Gość lerenkaaa
ma znaczenie- mozna 2 lyżki owsianych a 1 łyżke pszennych, w 2 fazie jadalm tylko owsiane

larenka mozesz mi powiedziec jakie ma znaczenie?bo przy6znam szczerze ze nie mam w domu owsianych i dlatego jem pszenne i nie chce mi sie ich kupowac

Gość kooolorport
e tam straszycie tym dukanem, zalezy na kogo jak dziala, moja mama odchudzala sie z dukanem, i schudla tyle i le chciala wyglada super, nie ma efektu jojo, jest zdrowa, chociaz ona nie stosowala sie do jego diety w 100% , troche sobie czajem podjadla cos innego , w niewielkich ilosciach ale i tak dzialalo i jest ok, a minelo duzo czasu i nei ma skutków ubocznych a czuje sie swietnie,

Gość lerenkaaa
dukan pisz e w ksiażce ze poleca owsiane- one sa wydalane z organizmu wraz z tluszczem no i reszta jest w linkach

Gość karciijka
Nieprawda. Ja bylam na diecie proteinowej i schudłam 14 kilo, ale nie o tym .... Szukałam długo informacji o otrębach i można zamiast owsianych stosować przenne. Cała rzecz poprostu w tym , że we rancji skąd pochodzi Ducan , bardziej popularne są owsiane.

Gość karciijka
pszenne oczywiście

Iwonka, ty chyba nie mówisz poważnie z tymi 59kg? Ja mam 178cm, i najlepiej się czuję jak ważę 65kg. Jestem szczupła, nic mi nie wystaje, nie wylewa się, brzuch płaski, nogi zgrabne. To jest fajne:) Jak kiedyś mialam straszny stres to ważylam 59kg. Nigdy więcej nie chce tego powtórzyć. miałam wiszącą skórę, wystające kości, zapadnięte policzki i oczy, pod obcisłą bluzką odznaczały się maleńkie piersi i potwornie sterczące żebra. 59kg to za mało zdecydowanie. Zresztą cały czas słyszałam, że bardzo źle wyglądam. Szczupłość jest ładna, chudość już nie.

Gość lerenkaaa
ja kupuje ( dalej je jem na sniadanie bo lubię) takie pol kilo za ok 4 zl , w sklepach osiedlowych albo sante troche drozej wychodza

Gość lerenkaaa
owsiane sa lepsze na odchudzanie ( pisalam powyzej - nic sie nie stanie jak zjesz te pszenne ale zakup sobie owsiane- mozesz dawac 2 owsiane 1 pszenna

dzięki karciijka czyli wychodzi na to ze jednak pszenne moge jesc zamiast owsianych?ciesze sie bardzo.powiem wam szczerze ze boje sie najbardziej ze zmaleją mi piersi i zrobia sie brzydsze,bo uważam za mam ladne piersi i w sam raz...nie chcialabym zeby mi sie zmniejszyly ani troche...ale to chyba jest nieuniknione niestety:(

Gość lerenkaaa
ja stosowalm sie w 100 % dopiero w fazie sobie z duzo pozwolilam i troche przez dwa lata doszlo 4 kg)

Gość Wszystko zależy
ile ma sie lat i siły jak ja się odchudzałam jako nastolatka to postawiłam na bieganie i jedzenie tylko do 15.00 po 15 mogłam juz jeść tylko jabłka a po 18 pić tylko wodę A co jadłam do tej 15? To co najbardziej lubie(wymienie tylko szczątkowo) grilowaną kiełbaskę,torcik z bita śmietaną polany czekoladą,białe pieczywo i wszystko co tuczy Do 15.00 mogłam być sobą a po 15 już tylko biegi i woda a na głód jabłko po18woda

ja sie nie stosuje w 100% ale mimo wszystko wierze ze schudne,moja kolezanka nie stosowala w 100% i schudla 20 kg wiec uwazam ze nie warto sie meczy i stosowac dokladnie tak jak trzeba. DZIEWCZYNKI MOGLYBYŚCIE SOBIE USTAWIĆ STOPKI latwiej by nam bylo,byśmy wiedzialy ktora ile wazy,ile ma wzrostu i jaki ma cel.

Gość Wszystko zależy
Efekty zobaczyłam po roku czasu ale wyglądałam zjawiskowo Na plaży czułam sie pożerana wzrokiem...