Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

onaksiezniczka

DUKAN.Weszłam na wage i otworzyłam 'gębe' ze zdziwienia.masakra:(

Polecane posty

Gość lerenkaaa
na dukanie nie można :) czytalas zasadY 1 fazy>

Gość lerenkaaa
mozesz son=bie upiec chleb albo placuszki otrebuszki :) i zjesc z odpoweidniej porcji na dzien otrab :)

wiem ze nie mozna na dukanie,ale ja sie w 100% nie trzymam tej diety i pozwalam sobie na pewne rzeczy,dlatego pytaz zeby wiedziec czy sie mocno nie rozszalalam.

Gość iwonka2000
hej;) przepraszam ze dopiero odpowiadam na pytanie . jak wygladalo nasze odchudzanie? nic nadzwyczajnego, 5 posilkow, ograniczenie tlusczu i slodyczy, i cos co pokochalam CZERWONA HERBATA! przez pierwsze 2 miesiące wgl nie jadlam slodyczy i zrzucilam 8kg, w nastepne 3 schudlam kolejne 8;)chociaz w moim jadlospisie byly juz slodycze czy inne kaloryczne przekaski. tera jem "normalnie" tj. smazone mieso itp a nie tyje;)

iwonka na twoim miejscu troche uwazala bym z tym smazonym miesem i innymi rzeczami od ktorych mozna szybko przytyć,zeby cie nie zlapal efekt jojo. jak narazie jestem z sibie zadowolona,nie czuje glodu i to mnie bardzo cieszy:)

Gość iwonka2000
ja juz chyba z trzeci miesiąc tak jem i nie tyje, musiałam wrocic troche do takich kaloryczniejszych rzeczy zeby nie schudnac jeszcze bardziej. 47kg to dla mnie juz idealna waga i wygladam bardzo szczuplo , nie chcialabym mniej wazyc.po prostu moj metabolizm sie chyba tak rozszalal:)

onaksiezniczka wybacz, że dopiero teraz odpisuję. Slim in 6 to zestaw ćwiczeń (dość monotonny), ja ściągnęłam go z internetu przez vuze, bo na rapidshare był w kilkudziesięciu linkach, pózniej z innej stronki pobralam rozpiskę. Mogę później wrzucić na jakąś stronkę i podam Ci link to sobie pobierzesz :)

ja niestety nie wytrzymałam..maż zabrał mnie na miasto na piwko..i przy okazji pizza :(((( ale od poniedziałku znów zaczynam:)

Gość Zmotywowana21;)
Hej dziewczyny:) Jestem na 8 dniu dietki i już 4 kg w dół, dla mnie to jest dużo. A najlepsze jest to że się wogule nie męczę i się zaparłam na maksa;D

Gość skfoij
dziewczyny pamietajcie, zeby stosowac wszystkie fazy, bo potem sie przytyje!!