Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdesperowanahousewife

gdzie kupujecie perfumy?

Polecane posty

Gość zdesperowanahousewife

W dogeriach typu Sephora / Douglas? Przez inetrnet? jesli tak to gdzie? W Rossmanie? a moze jeszcze gdzies indziej? Jakie sa Wasze sposptrzezenia co do jakosci perfum kupowanych w ww miejscach?

w sephorze/douglasie najbezpieczniej. mam pewność, że są oryginalne. gdzieś słyszałam, że rossmann i super-pharm mają podróby. nie wiem na ile to prawda, ale wolę nie ryzykować.

Gość oooooooolaaaaaa
ja na bezcłówkach- głownie - zaopatruje się na pol roku czasem rosmann i apteki superpharm w sepforze i doglasie nie kupuje - maja kosmiczne marze

Gość Talimena
Zwykle sugeruję się zawsze opiniami w internecie zanim cokolwiek kupię, dlatego perfumy nabywam tylko i wyłącznie w http://perfumeria.pl z uwagi na najniższe ceny i szybko dostarczony towar.

Gość księzna_
Hm, wiesz co, jeśli chodzi o nasz kraj, to nie ma zbyt wielu naprawdę dobrych niszowych perfumerii. Z tego co szukałam to tylko w stolicy mają sklep z prawdziwego zdarzenia, czyli Mood Scent Bar – www.moodscentbar.com , który nie odbiega ofertą od Barneysa w NY. Warto tutaj poszperać.

Gość yoloyy
Używam tylko lanych perfum i bardzo sobie chwalę. Największy wybór takich zapachów jest na stronie www.laneperfumy.pl . Mają praktycznie wszystkie marki, w tym dużo nowości. Szybka wysyłka, no i towar jest dobrze zapakowany, także nie ma szans, żeby się butelka zbiła po drodze.

Gość gość
zycie jest cudowne i jestem bardzo piekna 333 www.youtube.com/watch?v=WKZKItSfrTw

Gość gość
kupuję na lotniskach