Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tomtom

Mężatki i sex fantazje

Polecane posty

Gość tomtom

Mam pytanie do mezatek,takich z dluzszym stazem,czy i jakie macie fantazje seksualne.Nie wiem czy moja zonka jest taka swieta,ale na pytanie o jej fantazje zawsze odpowiada ze nie ma takowych.Nie wiem,wstydzi sie powiedziec czy ich nie ma tak poprostu.Wiec pytam piekne mezatki,jak to z wami,kobietami jest?Macie te fantazje czy nie?Onanisci i malolaty,prosze odpuscie sobie.Jestescie zalosni i kazdy rozpoznaje wasze "wysperminy"!!!

Gość szmocie jeden o nicku
tomtom SAM jesteś największym onanistom debilem i półmózgiem skoro siedzisz na damskim forum pedale bierz do ryja kutacha kolegi i wypie**alaj walic konia przecw3lony cieciu w trójkącie 2M +K

Gość tomtom
Tak jak myslalem,pierwszy odezwal sie onanista bez erekcji.Kolego impotencie,nie trzep na miekko szkoda czasu reki.Czyzbys byl bliskim kolega Biedronia,bo tez jestes na kobiecym forum.A moze jakies analne kompleksy masz?!

Gość DO tomtom
Nie trzepie frajerze mam z ciebie ubaw,:D:D pytasz o fantazje z kutasem w łapie a do kogoś onanisto piszesz:D:D:D:D

Gość tomtom
Co mam ci napisac,ze jestes zalosny.Sam to wiesz i wiesz co,podpisz sie jakos.

Gość DO tomtom
Kto tu jest żałosny :D:D:D ja nie trzepie na damskim forum pytając kobiety o ich fantazje tylko ty pajacu:D:D:D

Gość DO tomtom
teraz tylko musisz sobie wibrator do tyłka kutas kolegi do japy i na ręcznym jazda:D:D

Gość tomtom
Nie prosze o szczegolowe opisy fantazji,chodzi mi o to czy macie "jakies".

Gość Pan typu Bears lat55 pen24cm
Kobiet tu nie ma ale chętnie opowiem ci o moich fantazjach:D

Gość nie 25 -tka
kazda kobiata ma jakies fantazje, jest tyle mozliwosci zeby o tym porozmawiac np. podczas scenki na filmie, znajdz sposob zeby to z niej wydobyc, ja naprzyklad zwiazalam rece mojemu facetowi i zrobilam mu takiego lodzika ze umieral z roszkoszy :) nigdy bym siebie o to nie podejrzewala (to byla jego fantazja) moja fantazja to piescic sie z kobieta, zobaczyc jak to jest

Gość sexfantazja X
będąc mężatką,miałam fantazję,żeby on już skończył,nie mógł,nie chciał.ewentualnie jak musiałam już się z nim bawić,miałam fantazje,że to ktoś inny dający się lubić.okazało się,że wyszłam za mąż za kogoś kto się maskował i po ślubie zmienił się o 180 st.w małzeństwie czułam sie samotna.po rozwodzie,urodziłam sie na nowo.jako "samotna",rzadko bywałam samotna,lub sama.

Gość mezatka7letnia
trojkat-dwoch panow i ja ale bez meza:) kazda kobieta ma jakies fantazje tyle ci powiem:)

Jestem mężatką i poza udanym życiem erotycznym mam fantazję z kobietą, zbliżenie bardzo bliskie choć delikatne..to musi być coś.. Myślę że każda kobieta ma fantazje.

Mój staż 11 lat, obecnie mam 33 lata, 1 dziecko. Nie pociąga mnie nawet myśl o seksie z kobietą, więc nie każda takowe myśli ma. Jeśli chodzi o fantazje to miałam i mam nadal jakieś ale dotyczą one bardziej miejsca czy zachowania podczas seksu z męzem. Napisz w jakich miejscach Ty z żona uprawialiscie seks oprocz lozka itp? Może wtedy będę mogla cos doradzic.

Gość DO Blanka 78
Blanka 78 to po uj brałaś takiego starucha na męża

Jakiego starucha? Mąż jest ode mnie rok starszy i w seksie jest nam super, nigdy nie szukałam innego faceta :P

Nie piszę że każda ma fantazje z kobietą.. tylko że ogólnie fantazje każda kobieta ma..oczywiście różne. To logiczne

no rozumiem, ja akurat nie mam takich z kobietą, ale każda z nas jest inna i ma prawo miec rozne fantazje czy potrzeby.

Gość słodka 34 latka
mężatka od prawie 10 lat. mam fantazje by mąż mnie potraktowal jak dz***, by wziął mnie do lasu, czy wciągnął do ubikacji gdzieś np w galerii handlowej.

Gość Zdecydowani33
Witajcie.Szukamy Pana do Trójkąta. Zainteresowanych prosimy o kontakt na stronie www : Tutaj jest link !! http://dl4.pl/31122011sylwester !! Tam znajdziecie galerie naszych zdjęć oraz E-meil kontaktowy.

Gość tomtom
Dziekuje za zainteresowanie tematem(onanistom NIE).Nie wiem,moze ja jestem juz jakis "zuzyty" albo dziwny.Jestesmy 19 lat po slubie wiec pewne "tematy"troszke sie zuzyly,rozumiem to.Ale nie rozumiem mojej zony mimo dluugiego stazu malzenskiego.Przykladowo jest czas(ok.3_4 mce)przepraszam za wyrazenie"pier..doli sie ze mna jak nimfomanka(wibrator,ponczochy,dwa trzy wytryski u mnie(40 ci na karczychu) ,no poprostu sex stulecia!!!Nagle...SRU!!!..zero sexu,nawet recznie,nie dotykaj c..ki,cycki sa moje nie caluj,sex...ok, wez sobie pobzykaj szybko od tylu,zmeczona jestem.A potem od nowa JAZDA na MAXa.Ja rozumiem wachania nastroju ale TAAAKIE?!Nie wiem,swieta czy "DZIWNA",pytam juz n_ty raz:"Sluchaj mnie PIekna ,moze masz jakies hm...marzenia,takie wiesz wrrr... seks na lotni,albo "CUS"innego?Moze maly gwalcik,albo sex w samochodzie,hm,hm?!No i mnie Kochanie rozp...la odpowiedzia:TY jestes moja fantazja!!!Czasem po prostu EREKCJA mi przechodzi.Czy Wy jako doswiadczone w boju mezatki macie fantazje takie ....no niekoniecznie z mezem w roli glownej!!Czy tez macie opory opowiedziec mezowi sen tyou :Snilo mi sie ze mnie 1-2-3 facetow zerznelo,bylo fajnie ale i tak kocham ciebie.Czy taaaakie wachanie emocjonalne u kobiet sa NORMALNE???

Nie mam pojęcia czy to normalne...jak mnie małż wkur......to nie będzie sexa i już. Może żonka w pracy ma stresy jakieś?? stąd te nastroje ;) I nie wiem jak u twojej kobiety ale o mężu to ja nie fantazjuje :P i bynajmniej nie mam zamiaru mu nic opowiadać, co mi się tam tworzy bo...niestety za dobrze go znam. Może byc tez tak, że dla niej wasze pożycie jest tak zajebiste że faktycznie nie fantazjuje, a wtedy pozazdrościć wam tylko można :D

Gość Hdejhhjhuwj
A ja tam bym chciała zeby od czasu do czasu sie ze mna nie pierdolil !!! Zerżnął w dupe bez litości i potraktował jak dziwke :-) Byłoby fantastycznie !!!

Gość tomtom
Nooo kurcze,nie bardzo kojarze(sorki,meska logika),20-CIA lat po slubie,kobitka zmienia podejscie do sexu co trzy miechy???!!Ja wiem,mezczyzni sa po....ni iii nie rozumieja kobiet,OK!!!Alee,kurcze,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,pytalem o "FANTZJE O SEXIE",z drugiej strony.OK,powiem szczerze ,chcialbym znac fantazje mojej zonki,aleee ona zawsze cos "sciemnia".Nnnie mialam...(moze),snilam o tobie,jestem taka ,no wieszzz wyyyy..na po tym snie.Tak moze do objasnienia sytuacji,mieszkamy od 6-ciu lat w UK no i ... Czy od "dobrobytu" puszczacie wiecej galaretk"i cipki"

Gość tomtom
cyba dojrzalem do decyzji by sie przyznac ze ...kobiety sa marnym dodatkiem na naszym meskim stole i od dzis, zaczynam byc i czuc sie prawdziwym mezczyzna tzn gejem

Gość tomtom
OK jakis fiutek sie podszyl pod moje wypociny,mimo wszystko czekam na wasze wypisiny,moze beda pomocne?!Nie zrozumcie mnie zle,ale kiedy slyszycie "text" ze sex nie jest najwazniejsza w malzenstwie,tylko milosc i bycie razem oraz BLE,BLE,BLE.Albo ze macie KOCHAC MAUZA,mimo ze zdradzil?!Ja tez QRWA zdrzdzalem(PO prostu zona9 m-cy dupy nawet nie wystawilaa)No kto by wytrzymal,no kto!!!A zona jak marzenie onanisty,piekna,calusnia,cycasta i ciaaaaaaaaasna cipka.Aleee qrczee,no te zmienne humorkiii.

Gość tomtom
jakos musze wam oczy mydlic.seks jest motorem napedowym w moim zahfahdanym zyciu, nie da ta to da inna/ inny, jak to mowia,zycie to jebajka :P;P