Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Doggy_style

Pierwsze spotkanie z portalu randowego

Polecane posty

do Lolipoli przstancie sobie robić tutaj jaja ;p a co do milusia kicia to sam nie daję więcej danych przed pierwszym spotkaniem, co innego kogoś znać w realu a online. Ostatnio mnie jedna dziewczyna pytała na portalu gdzie pracuje, odpowiedziałem jaki zawód wykonuje a ona dalej że w którym miejscu, opdowiedziałem że na takim osiedlu, a ona jaka firma, więc na to ja że nie podaje takich danych. Zrobiła focha ;p i trudno, widocznie niezbyt dojrzała ;p Dobra bo odbiegam od głównego tematu ;)

moim zdaniem kawiarnia będzie dobrym miejsce na pierwsze takie spotkanie. sama czasem sie spotykam z facetami z netu i uwazam, ze pierwsze spotkanei lepiej sobie porozmawiac przy herbatce niz bilard, kino czy cokolwiek innego

Gość amelka Franculek
Przed takim spotkaniem kobieta powinna się porządnie podmyć :)

Gość hklklklklklkyyuuuuu
ja uwazam ze knajpka gdyby mnie zaprosil ktos do kina i na obiad napewno bym sie nie zgodzila niezobowiązująco knajpa każdy płaci za siebie

co najwyżej Naszą klasę ;p oczywiście zartuje złudzenie optyczne ;) Dzięki za rady wszystkim i oczywiscie nie zamykam tematu ;) Temat rzeka..

Gość jakim cudem udało
wydaje mi się, ze miła przytulna knajpka na pierwsze spotkanie jest w sam raz. W koncu musicie sobie pogadac.Z tym zaskakiwaniem też bym nie przesadzała, atrakcje pozostaw na dalsze randki :)