Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajnik duze p

Jesteś brzydkim ale dobrym wrażliwym chłopakiem.czy naprawdę nie zasługuje na dz

Polecane posty

Gość pytajnik duze p

Dlaczego tak jest?nie marzę o pięknej dziewczynie broń Boże..dla mnie najpiękniejszymi dziewczynami są te które innym chłopcom się nie podobają które sama mają kompleksy..czy istnieją dziewczyny które pokochałyby brzydkiego chłopaka który by je otoczył miłością i ciepłem?wciąż podkreslał jakie są sliczne i wyjątkowe?który ma dobre wrażliwe serce i myśli poważnie o związku .który jest dojrzały i spokojny wierny i szczery?czy dla również mniej atrakcyjnych dziewczyn liczy się też tylko ta piękna część mężczyzn?

Gość no taka która nie jest gruba
brzydki facet moze znalezc dziewczyne, jezeli jest mądry i interesujący a mówienie ciągle dziewczynie jaka jest śliczna tez nie jest najlepszym rozwiązaniem- nawet kota można zagłaskac na smierc

Gość ptasiek nastroszony
no właśnie zaimponuj , zafrapuj Dziewczynę czymś ciekawym innym niż ona słyszy na codzień nie bądż 1876 leszczem śliniącym się w kroku i z drżącym głosem wyznającym jej jaka to ona ślicna jest . lustro jej to co rano mówi, takie teksty umiejętnie jako kity możesz zaprawiać pokurczom może się na to przyjmą choć przypuszczam , że watpie przyjmą to jako kpinę

Gość dzisiaj dziewczyny sa
plytkie i leca na klubowych przystojniakow

Oj tam Ja jestm brzydka a mam przystojnego meza Niby w czym brzydki jestes? co?

Gość pytajnik duze p
Pozazdrościć:-)niestety mam brzydka twarz brzydkie rysy nie mam problemów z cera czy coś jestem wysoki 193cm bardzo szczupły..raczej wygadany..poprostu chyba nie zasługuje na miłość i tyle..tylko tak ciężko się z tym pogodzić..

Na milosc zasluguje kazdy zdrowy chory piekny brzydki liliput olbrzym Usmiechaj sie czesto wychodz do ludzi wierz mi usmiech cuda czyni ;)

Uroda to nie wszystko Pamietacie Agnieszke Kotlarska? Jakis psychofan zadzgal Ja nozem Ilu pieknych slawnych bogatych jest samotnych nieszczesliwych

Gość pytajnik duze p
Ale ja nie szukam dziewczyny imprezowej i pięknej pustej lali marzę o delikatnej nieśmiałej dziewczynie której nikt nie zauważa..która chce być dla chłopaka całym światem..nie chce wiązać się z ładna dziewczyna..

Na pewno jakiejś się podobasz bo każdy ma w sobie coś co przyciąga określone osoby. Może mało sposobów na znalezienie kobiety masz? rzadko z domu wychodzisz.