Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

factorygirl

czy podbija do was określony typ facetów?

Polecane posty

wiadomo, że kobiety często wybierają określony typ mężczyzn, ale czy zauważyłyście, żeby działało to i w drugą stronę czy przeciwnie, przekrój jest zróznicowany?:D do mnie kiedyś startowali goście z gatunku raczej ciot, zaczęło się w liceum, byłam dość zamknięta w sobie i z tamtego czasu pamiętam: -jednego, przystojnego ale błyskotliwego na minusie adoratora i: -drugiego, też całkiem wyględnego i dobrego chłopaka, ale fajtłapowatego w kontaktach z dziewczynami (jest nieugięty w uczucie do mnie po dziś dzień). Później pojawił się mój przyszły chłopak (teraz juz były) z totalnym kompleksem piotrusia pana, którego na bank nie pozbędzie się jeszcze dłuuugo, równolegle z dość normalnym chłopakiem (bez problemów nawiązywania kontaktów z płcią przeciwną, niby wszystko gra, ale nic do niego nie czuję). Kolejny był mój najlepszy kumpel, kompletnie nieprzypałowy gość, ale nigdy nie miał dziewczyny, też nieugięty. Przez niego zapoznałam się z kolesiem z gatunku tych "sławnych" (na pewno kojarzycie takich ludzi ze swoich szkół, wszyscy ich znają i lubią - to taki typ). Był to dla mnie szok, bo ja zawsze byłam na przeciwległej osi szkolnej hierarchii, co wypośrodkowało się dopiero w II klasie ogólniaka. Studiuję od 3 miesięcy, już zdążł się do mnie przypałętać koleżka z kategorii ciot, fajny z charakteru ale okropny z wyglądu, matką teresą to ja nie jestem, moze byc tylko kolegą. W międzyczasie interesował się mną też kilka lat starszy facet, kompletnie nie z kateogrii ciot, przeciwnie, ale za duzo roznic. Więc... jak to się dzieje, ze lgną do mnie w większosci cioty, ale od czasu do czasu zdarzy się ktoś normalny bądź w typie "fajnego gościa"? Czy wy macie podobne problemy, proszę o pocieszenie bo jestem sama juz tyle czasu, a na horyzoncie nikogo wypośrodkowanego.

Gość singielekwcak
Cioty zazwczj lgna do ciot

Gość jakim cudem udało
sama jesteś ciota, dziewczynko :O

Gość Ram pam pam
Nie lubię takich kobiet.

ja akurat ciotą nie jestem, jestem normalną dziewczyną. ani imprezowiczką, ani flegmatyczką. ram pam pam- jakich?

Gość Ram pam pam
Takich Lalek jak Izabella Łęcka czyli autorka tego tematu

Gość kobietkataka90
do mnie podbijali zawsze tacy ktorzy mi sie nie podobali. no brzydcy po prostu. jeden raz podbil do mnie najwiekszy przystojniak z moojego miasta i od tamtej pory jest moj :)

Gość Ram pam pam
Czyli rację mają ci co nie podrywają dziewczyn skoro one czekają na przystojniaka tylko

Znalazł się Wokulski :D Przesadasz. Znam swoją wartość i nie mam zamiaru męczyć się w życiu z ciotkowatym facetem, synkiem mamy, którego błyskotliwośćjest równa zeru. Mam polecieć na takiego bo jest załóżmy bogaty, przystojny? A co po latach, o czym będziemy rozmawiać? Widzę, że posiadanie jakichkolwiek wymagań wobec płci przeciwnej to zbrodnia.

Gość Ram pam pam
Nic dziwnego ze z Warszawy tam są sami zimni ludzie

Gość Ricardo Izecson
Dziewczyny chcą męskiego i błyskotliwego przystojniaka Inni mają umrzeć?

Tak samo zimni jak i w kazdym innym większym mieście. Ale warszawianką nie jestem, studiuję tu, zresztą co to ma do tematu...

Gość kobietkataka90
ale co w tym zlego ze czekamy na pczystojniaka? chyba kazdy chce byc z taka osoba ktora bedzie nam sie podobala pod kazdym wzgledem. coz tego ze kolesie byli fajni jak np z jednym jak sie spotkalam to musialam patrzec w druga strone kiedy siedzielismy razem na lawce... to jest normalne

Gość kobietkataka90
a w dodatku byl on tez nieski. chyba tyle wzrostu co ja mial....

Gość Ram pam pam
Normalne u suk

Ricardo Izecson - wierz mi lub nie, ale podobali mi się nieraz faceci daleko odbiegający od kanonów urody, niezbyt twarzowi, albo dość niscy i z lekką nadwagą, rozchodziło się o to coś, co dla mnie oznacza inteligencję i umiejętność jej życiowego zastosowania, pewność siebie i błyskotliwość. I sexy... - nie siedzę cały dzień na kafe, ale wierzę. kobietkataka90 - zgadzam się i gratuluje, ze takiego znalazłaś!

Ja mam farta do cwaniaków albo totalnych nieudaczników. Jakby nie patrzeć z deszczu pod rynnę. Mój maż na szczęście jest czymś po między ale to ja go wyrwałam więc się nie liczy. :-D

ram pam pam, masz jakis problem z kobietami i chcesz o tym pogadac? ty zapewne nie zwracasz w ogole uwagi na figurę i twarz ewentualnej partnerki, na jej intelekt tez nie, bo to 'normalne' tylko u męskich dzi***k?

Gość ddsdsdsdsds
ram... kobieta nigdy nie przyzna sie do bledu, ten typ tak ma

Gość Ram pam pam
czemu to się zmieniło. dziewczyny nie powinny patrzeć na wygląd nawet w 1%

Gość ddsdsdsdsds
ja nie podbijam bo niby dlaczego milabym to robic, niech kobiety podbijaja

Gość kobietkataka90
to on znalazl mnie:) gdyby nie to, ja bym go nie wyrywala pierwsza :P

Ja czekam na znak od pięknej i wartościowej kobiety. Wtedy zadziałam. Też mogę ją jakoś uwodzić wzrokiem najpierw.

Gość Ram pam pam
I co teraz powiedzą ci co wysyłają niektórych do psychologa. Widać że dziewczyny mają za cioty tych co nie mają doświadczenia.

Gość Ram pam pam
"Też mogę ją jakoś uwodzić wzrokiem najpierw." HA