Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

factorygirl

czy podbija do was określony typ facetów?

Polecane posty

Gość ddsdsdsdsds
ale od kobiety nie wymaga sie braku uzewnętrzniania swoich emocji hahaa a kto narzeka ze faceci nie potrafia okazywac uczuc, ze nie okazuje uczuc swoim kobieotm?

PBW, wiele jest takich osob jak te o ktorych piszesz i mozesz sprobowac zakumplowac sie z podobnymi tobie. dziwacy zawsze trzymają razem. bez obrazy, za mna tez nie przepadano, to sie zmienilo dopiero kilka lat temu, widac przegapiles moment kiedy mozna bylo zaczac od nowa.

Gość Ram pam pam
Ja na miejscu PBW i swoim nie zadawałbym się z takimi samymi. Ale widać że plujesz na nas.

'hahaa a kto narzeka ze faceci nie potrafia okazywac uczuc, ze nie okazuje uczuc swoim kobieotm?' pisałam w konktekscie ciotowatego zachowania niemęskich facetów, którzy uzalaja sie nad sobą, nietrudno było się domyslic. jest roznica pomiedzy nieokazywaniem czułosci partnerce a chodzeniem z minorową miną czując się przegranym. i zrazajac do siebie ludzi.

Gość t0m25pń
a skąd, wiem bo widzę rozmawiam, o ich problemach, takie jest moje zadanie, taką pełnię funkcję w firmie.

Gość Ram pam pam
Co można niby zacząć. Widać mało wiesz o innym świecie.

Być może i przegapiłem moment ale jednak nie bez przyczyny np. w moim środowisku owy moment przegapili głównie faceci, a niesmiałe kobiety jakoś wiodą normalne życie. 🖐️ Po prostu w pewnym wieku pojawiło się zainteresowanie facetów Twoją osobą, poznawałaś dzięki nim ludzi i jakoś to poszło. U nas nie ma kto odwalić czarnej roboty za nas, bo to my musimy mieć odwagę by zagadać i jesteśmy oceniani bardzo surowo przez Was. 🖐️

ram pam pam, czyzbys gardzil ludzmi, ktorzy sa niesmiali i nie maja znajomych ? to hipokryzja. nie, nie pluje na nikogo, ja zadaje sie glownie z aspoleczniakami rowniez, ile razy mam pisac, ze nie chadzam na imprezki i nie obracam sie w przebojowym towarzychu?

Gość ddsdsdsdsds
a co Ci do tego ze taki facet sie uzala nad soba? Przeszkadza Ci to? Nikt nie kaze Ci z nim byc czy sie nawet wiazac

PBW, 'w pewnym wieku pojawiło się zainteresowanie facetów Twoją osobą, poznawałaś dzięki nim ludzi i jakoś to poszło' dokładnie. Rozumiem oczywiscie, ze u facetów to wygląda zupełnie inaczej bo niesmialych kolesi nikt nie zaprasza na imprezy (chyba ze nie pija i sa kierowcami albo udostępaniają mieszkanie). Ale tak czy siak PBW, chyba jako jedyny tutaj nie plujesz jadem za swoje niepowodzenia zyciowe, wnioskuje ze nie jestes zgorzknialy, co najwyzej zdolowany, wyjdz do ludzi! ddsdsdsdsds no nikt mi nie karze i dlatego sie nie wiążę, przeszkadza mi tylko, że oni myslą, ze się związę i będę wysłuchiwac ich gorzkich zali.

Gość ddsdsdsdsds
a kto ci powiedzial ze oni tak mysla? co to za brednie zostaw w spokoju marudzacyh facetow

Gość Ram pam pam
Spokojnie PBW jeszcze się nie rozkręcił albo nie potrafisz go wkurzyć dostatecznie. Ale za takie teksty "wyjdź do ludzi" to może Ci się oberwać bo to działa na niego jak czerwona płachta na byka

Wychodzenie do ludzi nie ma najmniejszego sensu z tego własnie względu: "bo niesmialych kolesi nikt nie zaprasza na imprezy (chyba ze nie pija i sa kierowcami albo udostępaniają mieszkanie). " Ludzie nie po to nas nie zapraszają by być zmuszonymi do przebywania w naszej obecności. 🖐️ Kobiety jako całość oraz pewni siebie faceci mają swój świat, a jedyni którzy akceptują takich facetów jak my, to ci podobni do nas. 🖐️ Łatwo jednak dojść do wniosku, że w tym środowisku kobiet raczej nie będzie. 🖐️

Gość angelic
ty autorko za to reprezentujesz najgorszy typ dziewczyny, obgadujesz tu na forum tych wszystkich chlopakow i sie nasmiewasz z nich, przy takim nastawieniu i pogardzie do ludzi jeszcze dlugo bedziesz sama

Gość Ram pam pam
Też czuję jej pogardę

ddsdsdsdsds jak to kto mi powiedział? wiem z samego źródla. Zostawiam w spokoju marudzących, ale niech i oni zostawią mnie. Przykładowy tekst który usłyszałam od jednego ze startujących kolegów "nie mam powodzenia, bo dziewczyny szukają doświadczonych", no szkoda, zwlaszcza, ze moja przyjaciolka koniecznie chce prawiczka. Tylko ze on nie chcialby jej, bo podobam mu się ja. Ale jak ktos chce sie usprawiedliwic to zawsze znajdzie powod. ram pam pam, nie jestem tu po to, zeby kogos wyprowadzac z roznowagi lub obrywac za wyrazanie swojego zdania. To tylko kafe. PBW, zdziwilbys sie ile jest niesmialych, przesiadujących w domach dziewczyn. Tylko ze one z reguły nie są pięknościami, a wiadomo, ze faceci takich nie chcą.

angelic, jestem tu anonimowa, moi adoratorzy tez, nie znasz chyba definicji obgadywania. Moze pisze tu, zeby nie obgadywac ich w rzeczywistosci? A smiac sie mam prawo, smiech to zdrowie. ram pam pam, odczuwasz to co chcesz odczuwac, widac kompleksy biorą górę nad obiektywizmem.

Zdarzają się piękne i wartościowe. Trzeba po prostu nad sobą pracować. Dobry wygląd jest pomocny.

Gość Ram pam pam
PBW Cie rozszyfrował. Pewnie wyglądasz i zachowujesz się tak ze ci ludzie mają śmiałość się wyżalić. Bo dziwne że to innych tak nie podchodzą i się nie zwierzają

Gdyby nie były tylko pięknościami to żaden problem, dziewczyna która zechciałaby takiego jak my byłaby po prostu brzydka, tak brzydka, że żaden normalny facet by się nią nie zainteresował i nie wciągnął do życia towarzyskiego . 🖐️ Bycie z taką to już skrajny masochizm, tym bardziej, że miałoby się swiadomość, ze nawet taka by Ciebie rzuciła gdyby napatoczył się koleś z fajniejszym życiem. 🖐️

Nie wiem po co się na nią obrażacie. Wyciągajcie wnioski z tego co pisze i zachowujcie się jak faceci to będziecie mieć fajne dziewczyny.

Gość Ram pam pam
Widać że ona leci na przystojnych chamów

ram pam pam, wiekszosc z tych ciotek to najpierw byli moi koledzy, ja wykazywalam sie zawsze tolerancją dla odmiennosci bo sama do megaprzebojowych nie nalezę, ale ile mozna. Jednak mylisz sie twierdzac, ze to ja skłaniam ich do zwierzen, zwierzaja sie tak samo naszym wspolnym znajomym (najczesciej na to ze ich nie chce) i to w sposob tak zalosny ze az trudno uwierzyc. Poza tym jestes niekonsekwentny, gdzie pogarda a gdzie matka teresa? zdecyduj sie w tej internetowej psychoanalizie;D PBW, niekoniecznie tak jest, jest wiele dziewczyn ,ktore mają kompleksy co uniemozliwia im wyjscie do ludzie, a te kompleksy nie zawsze są uzasadnione. skoro są niezbyt piękne dziewczyny które zmieniają chłopakow jak rękawiczki, to istnieją i przeciętne albo nawet ładne panny za to kompletnie nietowarzyskie. Looooser, dzięki. Choc ja nie odczuwam obrazania tu, raczej w niektorych przypadkach mechanizm "uderz w stol, a nozyce..."

Gość Ram pam pam
autorka tematu oczywiście

Gość Ram pam pam
a oni chcieli z tobą "chodzić" ??

Gość angelic
looooser, ale czemu masz wyciagac jakas nauke z tych wynurzen, czy to jakies prawdy objawione sa? autorka topicu nie reprezentuje pogladow wszystkich kobiet, pisze to co zapewni jej topicowi co najmiej 20 stron tematu :D

Gość Ram pam pam
ok w przyszłym życiu może Bóg będzie miał lepszy dzień i lepiej mnie uformuje