Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedoswiadczony tata

ratunku malenkie dziecko!!!

Polecane posty

Gość mama malwinki i maciusia
Spokojnie,nie bój się, nic jej nie będzie skoro była ciepło ubrana i otulona kocykiem,to nic jej nie będzie. Napewno nie zmarła,a dzieci powinny codziennie być na spacerze. Od tych kilku minut telewizji nic jej nie będzie-świeciło, migotało i hałasowało, więc się zainteresowała. Ale nie za często i nie za dużo. Czapka kąpielowa to taka cienka, bez troczków, pewnie będzie biała. Jak nie masz to trudno i tak pisałeś,że kąpiel na pół sucho będzie,więc główki nie zmoczysz :)

Acha. bo ja myślałem że czapka kąpielowa to to samo co czepek. to taka cienka z materiału biała to jest. ale w sumie nie będę jej mył głowy ale i tak założe żeby się głowa nie zmoczyła ani nie zmarła. umyję ją w pokoju. odkręciłem grzejnik na 5 i jest już 25 stopni. to chyba wystarczy. bo czytałem że tam gdzie dziecko jest po kąpieli powinna być taka sama temperatura jak tam gdzie było kapane. to będzie wyzwanie. teraz mała będzie jadła to kąpiel tak ok. 20-21 i potem zje i pójdzie spać.

Gość mama - to ja
Główkę też możesz pzretrzeć, bo ona też się poci. Przy szyi i za uszami.

Gość ciekawe co z tatusiem
??

Gość mnie też ciekawi
co z nim! Przeczytalam caly topik.

Gość zama slosnica
pewnie usypia. ;) podziwiam ta laskę, zostawic takie male dziecko z bylym...? hm...

człowiek czyta, wciąga się, ma nadzieje, na jakiś koniec a tu lipa :P końca nie ma ;)