Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedoswiadczony tata

ratunku malenkie dziecko!!!

Polecane posty

Gość mamama27
ojeju ale się matki polki rzuciły do pomocy.. sory ale dla mnie to prowo - żadna normalna matka nie zostawiłaby takiego dziecko z nie wiedzącym nic ojcem

Gość mama - to ja
Też przez chwilę tak pomyślałam, ale co mi szkodzi napisać, co i jak.

Gość hjdcgzsfd
jeżeli niemowlę dostaje mleko modyfikowane to musi dostać również picie nie dopaja się tylko dzieci na cycku

Gość arabeska11222
3 mies dziecko jest maleńkie?> To ty chyba nowordoka nie widziales. moja corka ma 3 mies i wazy 6 kg a jak sue urodzila to dopiero byla maleńka

pisze na tym mleku tylko laciate 3,2 a chusteczki velvet

sam juz nie wiem co robic obudzila sie i krzyczy

Gość mama - to ja
No, więc już wiemy, że to prowokacja.

Gość mama - to ja
Zajmij się czymś pożytecznym.

Gość mama - to ja
Nie masz co robić, widać.

Gość mama - to ja
Hallo, prowokatorze. Jesteś tam, czy już wybrałeś inne - Mądre zajęcie. Łaciate sam sobie wypij, a Velvet użyj do podtarcia ciąp z nosa, ale twojego.

Gość elis.........
duzo dobrych porad dla niedoswiadczonych sie przyda

Niezbyt bardzo chce mi sie wierzyc ze "podrzucila" tobie dziecko i nie dala żadnej instrukcji co i jak, a ty na dodatek nic sie nie pytałeś.Ot tak przez okno tobie dziecko wrzucila i tyle mamuske widzialeś ,ze nawet nie zdązyles sie zapytac to i owo co? heeh :o

smiejcie sie grube zolzy dalej ze mnie

Gość mama - to ja
Gruby zołzie. Jesteś żałosny.

nakarmilem ja tym laciatym uspalem spi teraz na moim lozku na srodku a ja kaj mam spac na ziemi do holery z tym dzieckiem jakbym wiedzial ze bede tak zyl to nie zadalbym se z nia

ales ty jest mamo obrazalska cos mnie wkurzylo sorki doradzcie mi jeszcze jedna rzecz jak to jest z tym nocnym karmieniem spi to w nocy czy trzeba budzic czy jal

Gość dsdssddsdsss
powiem tak:LECZ SIE PEDOFILU WYGLODNIALY

Gość mama - to ja
dsdssddsdsss, super! Popieram!

Gość mama - to ja
To nie to forum. I uważaj, bo Cię znajdą. Nie jesteś ananimowy.

To nie ja pisałem tamte głupoty. mała się obudziła i płakała. dałem jej mleko i zrobiłem tak jak napisali na opakowaniu z parzeniem butelki, smoczka itd. mleko to nan ha-w takiej złotej puszce. długo płakała nie wiem może coś źle zrobiłem? cholera no. nosiłem ją po jedzeniu-głośno dwa razy beknęła. nawet nie wiedziałem że taka mała tak umie. ale płakała ze dwie godziny. nosiłem ją na rękach, próbowałem śpiewać,ale chyba się jej nie podobało bo dalej płakała. teraz już śpi. położyłem ją na łóżku,obłożyłem kołdrą i poduszką,ale chyba będę czuwać w nocy żeby nie spadła. dzwoniłem do matki anity ale u nich impreza jest i są kompletnie pijani. anita przyszła wstawiła mała i torbę,powiedziała że ma egzamin i musi się uczyć i tyle ją widziałem. przysłała mi esa żebym mała przewijał i karmił i wyłączyła znów telefon. nie mam herbat dla dzieci. mam krem bambino, masc linomag, mleko, butelke, chusteczki i tą tetrowa pieluche i pampersy i mało ciuchow bo siku wycieklo i ulala,wiec zalatwila 2 komplety.

Gość niestety;//////
Ogólnie dobrze Ci poszło:)jakieś jeszcze pytania???A płacz to mogła być kolka.

Ja nie wiedziałem że ktoś może pisać tak jak ja ale już chyba nie będzie. jutro jadę coś małej kupić na pewno ciuchy na metce jest rozmiar 68 to taki sam kupić,pewnie. jeszcze herbatę hipp dziewczyny pisały to też wezmę. są jakieś rodzaje? i te tetrowe tez bo ta wyrzucilem bo byla brudna. a cos jeszcze kupic? na pewno cos brzdekajacego bo się jej moje klucze podobały. a co się robi na te kolki? ja ją nosiłem to zle? a może mleko było za zimne? i dlatego? moja mama zmarła kilka lat temu,jestem jednakiem a tata to wie tyle co ja więc nie mam kogo spytać.

Mama to ja ja tobie bardzo dziękuję za rady na prawdę! to nie ja tamto pisałem. wogóle wszystkim dziękuje. teraz już nikt nie podpisze nic za mnie prawda? co małej jeszcze kupić?

Mleko próbowałem łyżka. nie brałem do buzi smoka od butelki. kupię jeszcze smoczek bo nie ma. a co to jest ten uspokajacz którego miałem nie brać do buzi-bo też nie ma i nie wiem jak wygląda, a w sklepie będą wiedzieli? Bo muszę kupić tak wszystko żeby mieć do niedzieli bo anita mała po egzaminie pewnie odbierze.

Gość mamuśkabvfcgvhkjm
pieluszkę tetrową przepierz i powieś na grzejniku ,one nie są jednorazowe

Gość mamuśkabvfcgvhkjm
uspokajacz to smoczek

Jezu ja to sie wzruszylam..mimo wszystko... Super sobie poradziles..jesli mala ma kolki to placz mogl byc jej oznaka..szkoda ze jej matka cie nie poinformowala. Tetre wystarczy uprac,nie trzeba wyrzucac;) Herbatki nie musisz kupowac..chyba ze cos na brzuszek,np espumisan w kropelkach..u nas sie zawsze sprawdza(maly ma 11 mcy) Grzechotki jak najbardziej w tym wieku. Powodzenia życze,szczegolnie w nocy..oby mala spala ładnie;)

Gość rany, jakie wy głupie
jesteście :D:D Nawet na takie prowo się łapiecie :D:D

Gość Paululinka
Gratuluję, jestem pod wrazeniem. :) Tak, ubranka w tym rozmiarze. Kup smoczek, to mała będzie spokojniejsza. Naprawdę świetnie sobie poradziłeś.