Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agrest91

pomozcie! błagaaaammm

Polecane posty

Gość agrest91

Mam problem ze swoim kumplem. znam go od 5 lat, zawsze duzo ze soba pisalismy, dłuugo się w nim podkoch*je, teraz od 2 lat jestesmy razem w szkole... było juz kilka akcji, spotkan w dwojke i jego roznych podtekstow, ze zalezy mu bardzo. kilka miesiecy temu na imprezie u kumpla, troche wypilismy i zblizylismy sie do siebie tej nocy (nie doszlo do nieczego wiecej jednak duzo sie przytulalismy i tanczylismy), po tym było troche niezrecznie jednak normalnie dalej pisalismy codziennie on pisał. Teraz na urodzinach u przyjaciolki, bylo dokladnie to samo, tylko ze troche bardziej intymnie caly czas spedzilismy ze soba, calujac sie.. - fakt, nie bylismy trzezwi... jednak teraz on sie do mnie nie odzywa wgl.. od 2 tyg. nie mam pojecia o co chodzi...zawsze pisal codziennie, wgl na urodzinach powiedzial mi ze zakochal sie we mnie, jednak no wiadomo bylo to po pijaku.... nie wiem o co mu chodzi :< BLAGAM POMOZCIE!!!

Gość agrest91
serio..wstydzi się, myslalam nad tym bo to troche dziwne ze tak nagle po tym wszystkim zadnej wiadomosci, ani nic. a wiem ze bez powodu by się tamtej nocy tak nie zachowywal....

Gość ejjjjjjj
po pijaku chcial boltzowac a na trzezwo mu przeszlo?:D dziwak albo gej🖐️

Gość agrest91
hahaha, noo tak ale to nie tak ze tylko na imprezie bo przed tez bardzo sie staral... i wygladalo na to ze mnie lubi bardzo

Gość cecjdknc
może dobrze zębów nie umyłaś

Gość agrest91
ogarnij najpierw swoje a potem porozmawiamy :)

Gość agrest91
moze ktos jeszcze bardziej doswiadczony cos by powiedział ???

Gość doradzęę
Ciężko stwierdzić. Ja kiedyś coś podobnego przeżyłam. U mnie się okazało, że on "ma" dziewczynę, tylko się nie dogadywali za bardzo i co się pokłócili, a robili to często, to on do mnie zaczynał się kleić. A potem były takie przerwy, nieodzywanie się olewanie właśnie jak u ciebie. I w tych przerwach jak się okazało oni się godzili. I tak w kółko. Mało tego mieliśmy wspólnych znajomych i oni byli przekonani, że on z tamtą już dawno nie jest, wszyscy nam kibicowali. A on się tak tłukł między mną a nią. Porażka. Nauczyło mnie to mówić od razu stanowczo NIE panom niezdecydowanym.

Gość agrest91
Aha tak rozumiem Cię.. faceci tacy są. tylko mnie to męczy, bo ostatnim czasem widzialam to ze on pisze bardzo duzo do mnie, zrreszta sam mowil ze mi moze wszystko powiedziec i znam jego znajomych i slyszalam ze moze rzeczywiscie mu zalezy ....

Gość agrest91
:(

Gość doradzęę
Wiesz co ja za tamtym tak chodziłam z półtora roku. A na koniec się poczułam skończoną idiotką. Bo myślałam, że to tylko kwestia czasu jak będziemy razem. My gadaliśmy non stop, codziennie się widywaliśmy, bo byliśmy razem w grupie na studiach, prawie każdą wolną chwilę spędzaliśmy razem. Więc niby nie było możliwości, żeby się domyślić, że to chodzi o inną dziewczynę. Ale pozory mylą jak widać. Więc uważaj.

Gość agrest91
okej bede uwazac, dziekuje za radę ; ** jednakze, myslisz ze jesli po tym wszystkim tylko teraz w ciagu kilku lat jest taka luka ze nie pisze... moze mu zalezac jednak jest mu głupio ?

Gość agrest91
naprawde nie wiem jak mam myslec......

Gość doradzęę
Prawdy się dowiesz tylko u źródła. A pisałaś do niego i nie odp.? Czy czekasz aż sam się odezwie?

Gość agrest91
nie pisałam do niego... zreszta ja nigdy do niego praktycznie nie pisałam, on sie sam odzywał własnie, po kilka razy codziennie.. dlatego teraz mnie dziwi to tak bardzo ze nic a nic..

Gość agrest91
okej będę czekac... mam nadzieje ze nie jest zle ......

Gość doradzęę
Ale na co chcesz czekać? Czego oczekujesz, że się dowiesz, że mu zależy ale na 2 tygodnie miał zaćmienie umysłu?

Gość agrest91
nie,ja nie chce sie narzucac. jesli bedzie chcial sam sie odezwie

Gość doradzęę
Chyba jak nie będzie miał nic ciekawszego. I nikogo. Nie bądź naiwna. Trzymaj się.