Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolinkassdasdsa

Pomóżcie mi w końcu!!!!!!!!!!!!!!!! prosze!!

Polecane posty

Gość kobietkataka90
boze to idzcie do zakonnic pozyczcie ich szmaty to bedziecie zadowolone?????

Dlugie sukienki sa niemodne?Pierwszy raz słyszę by długa sukienka na BAL nie pasowała Za to taka gdzie dupa na wierzchu to jest super trendy:D

Dziewczyny ale jakie zakonnice Wy po prostu nie rozumiecie czym jest studniówka To nie jest zwykła dyskoteka!

Teraz każda panna chce byc sexy A sexy to według wspólczesnej młodzieży dupa na wierzchu i dekolt do ziemi:)

Gość bnvbmbnghj
No przepraszam, nie według wszystkich. Ja i moje koleżanki mamy w tym roku studniówkę i żadna z nas nie ubiera mini z super-dekoltem ani cyckami na wierzchu :classic_cool:. Parę dziewczyn tę ma sukienki do ziemi, więc bez przesady

bnvbmbnghj No nie piszę że wszystkie ale większość myli imprezy jak widać:)

Wystarczy w google wpisać sukienki wieczorowe - tyle pięknych kreacji - długich,krótkich,midi A te ktore wy tu pokazujecie ani wyglądu nie mają ani jakościowo dobre nie są ani na okazję nie pasują - zero stylu A to jest bal przecież

Gość Uchodząca Za osobę
z dobrym gustem. Ta sukienka to dramat! -Nie ubrałabym jej chyba nawet wtedy,kiedy by mi za to dużo zapłacili

ja na woja studniowke rok czy 2 lata temu mailam krotka kiecke przed kolana z dekoldem. 5% dziewczyn tylko mialo dlugie i to byly takie grube brzydkie w wiekszosci zeby jak najwiecej zakryc. reszta miala krotkie i nikt na nikogo nie patrzyl jak na dziwke. po prostu puki mamy zgrabne nogi to trzeba je pokazywac dlatego na swoj slub tez planuje sukienke przed kolano. jak bede miala nadwage zylaki itd to wtedy bede sie ukrywala pod worami nikt tu nie mowi o kieckach ala koszulka czy tunika spod ktorych caladupa wychodzi i suty ale normalne dziewczece kobiece dopasowane sukienki przed kolano z delikatnym dekoldem

hjjjj wg mnie ta sukienka dobra np do klubu, ja bym np na codzien w lato taka zalozyla (bo na kluby nie chodze) fason fajny tylke ze jak na sydniowke moglaby byc szersza.. takie obcisle typu olowkowe to bardziej na codzien wg mnie lepsza sa takie z dopasowana gora np gorset i szeroki dol

no i oczywiscie do takiej sukienki trzeba miec fajne cycki (zeby nie byly obwisle bardzo i za male, bo nie dosc ze czarny pomniejsza to jeszcze jak deska taka kiecke zalosy to tragedia bedzie wygladac jak chlopak a stanik do tej kiecki odpada rzecz jasna)