Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magdalena 86

co wam kazali robić w przedszkolu czego nie lubiliście?

Polecane posty

ale on mowi ze nikt nie krzyczy, nikt go nie bije, nikt nikogo nie bije i ciocie sa fajne i sie bawia z dziecmi :-) nie jestem nadopiekuńcza ;-P

Gość Było tak ,heh
1983" to mialas podobnie jak u mnie, tylko ze u "nas" nie zamykali w ciemnej lazience ale takiej wnęce gdzie nie bylo okna na 5-10 minut..Mysle ze to bylo złe bo mozna klaustrofobie spowodowac, a pamietam jak dzieci paniecznie sie baly tej wneki i tez wolaly dostac w dupee nic isc tam na odsiatke.Niestety ale moi rodzice nie byli przeciwni temu, o co mam troche żal ze mnie stąd nie zabrali :o

Gość teraz jest inaczej
no to ok wiosna:) ale jeszcze jedno zanim się pożegnam: obejrzyj jego prace plastyczne i poproś o wyniki wtępnej obserwacji pedagogicznej, co da Ci pełny obraz postępów dziecka:)

Gość teraz jest inaczej
wstępnej miało być

Gość teraz jest inaczej
bylo tak, heh>>> niczym w obozie koncentracyjnym:D:D:D

Gość cvzczfa
U nas za karę zamykały w takim maleńkim schowku wielkości szafy jednodrzwiowej i wysokości dziecka. Kiedyś zapomniały, ze mnie zamknęły, bo ze strachu nawet nie płakałam. Mieszkam na 7 piętrze, a do windy nie wsiadam, mimo, ze czasem mam tonę zakupów. :O

Gość kinkło
ja do przedszkola nie chciałam chodzić ale do zerówki poszłam. Ja to strasznie się denerwowałam jak pani mi mojego misia zabierała na czas obiadu. I jak małpa nie chciała mi dawać kartek bo jak coś brzydko narysowalam to wyrzucałam. O i był taki kolega co mnie zaczepial nie lubiłam go. Oo i pod ławka pocałowałam takiego karola co mi się podobał ! Taki cmok w usta.

Gość kinkło
ea teraz przedszkolanki są gorsze. Moja siostrzenice wyrzucili za to że ze strachu siusiala pod siebie. Moja siostra była z mała u psycholog a mała jak się bawiła mowila i pokazywała wszystko co z nią robili. (szarpali, klapsy w dupe za nic, wrzeszczaly etc) mała sama z siebie to pokazała. Masakra. I siostra tam zobaczyła jak jedno dziecko zwymiotowalo a ta do pomocy szarpała dzieckiem i krzyczała. Nie do przyjęcia. Siostra rozmawiała z tym co się zajmuje takimi sprawami zapomniałam jak się on nazywa.

leżakowanie :o moja trauma numero uno z przedszkola i obiady.. nie lubiłam.. i tych głupich dzieci.. i nauczycielek tępych lasek... ogólnie przedszkole było bee