Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość doniczego

kobieta dla faceta ,jaka ma mbyc ?

Polecane posty

Gość doniczego

Witam ,moze ktos wie jaka trzeba byc kobieta zeby zadowolic faceta?jestem w zwiazku 11 lat,wykonuje wszystkie obowiazki jakie do mnie naleza ,czasami wiecej ,jestem dosc ladna i zadbana kobieta ,w lozku staram sie byc super ,zgadzam sie na rozne eksperymenty w seksie,mimo to moj partner mnie zdradzil ,kiedy chcialam od niego odejsc ,robil wszystko bym zostala ,jednak nawet kiedy mu wybaczylam on ciagle ma jakies pretense ,ze moglabym byc lepsza ,dlatego pytam jaka mam byc ?

Gość lokalna żuleria
po prostu naucz sie gotowac. to tyle

Gość Ona 25 :)))..
czemu ciagle piszesz jedno i to samo??

Gość Hodowca wielbłądów
semper eadem mała :classic_cool:

Gość a co ma pisać za każdym razem
inaczej? co ona ma mnogą osobowość :D

Gość doniczego
Pisze bo mam dola ,myslalam ze do tego sluzy te forum ,ze sa tu tacy ktorzy moga pomoc czy w jakis sposob nakierowac ,ale widocznie sie mylilam. lokalna żuleria do twojej wiadomosci widocznie sama masz problem z ogarnieciem sie w kuchni ze tak piszesz ,dzisiaj kazdy glupi to potrafi moze jeden lepiej inny gorzej ale da rady ,to nie zadna filozofia.....

Gość lkjhgfds
to jego wina. znudzilo mu sie i znalazł na swojje drodze chętną d.upe a wiadomo ze jak facet ma przed sobą piczę to jak ma z niej nie skorzystac skoro mysli swoim siurem. zwlaszcza ze jestescie juz 11 lat razem, pierwsza faza zwiazku czyli zakochanie juz dawno minela. okazalo sie ze trafilas na zwykłego przecietnego kolesia jakich pełno. prawie wszyscy zdradzaja tylko ty sie o tym dowiedzialas. nieliczni są wierni. nie trafilas na tego.