Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 popoludniowa pustka

drastcznie

Polecane posty

Go艣膰 popoludniowa pustka

Witam was! To co tu pisze jest aktem desperacji. Mam ogromny problem i czuje ze niszcze sobie zycie i juz duzo mi nie zostalo. Mam 30 lat, jestem nikim. Jestem kompletnym bezwartosciowym smieciem i taka jest prawda. Zmarnowalam juz duzo i jestem na najlepszej drodze zeby stracic doslownie wszystko. Jak mozna byc takim smieciem jak ja? Chcialabym zmienic swoje zycie ale nie umiem. Nie wiem jak. W wieku 14 lat zaczelam cpac. Uzaleznilam sie od amfetaminy i nie moge przestac. Zawalilam studia choc dobrze sie zapowiadalam. Potem zaczelam pracowac jako prostytutka, zarabialam duzo pieniedzy i prawie wszystko zmarnowalam. Moja uroda powinna byc nagroda dla mezczyzny ktory mnie pokocha a ja nia kupczylam na prawo i lewo. Oddawalam ja tym wszystkim pustym, zlym facetom. Strasznie tego zaluje. Ten wstret do samej siebie spychalam do podswiadomosci ale juz dluzej nie potrafie. Miarka sie przebrala. Nie potrafie pokochac. Wokol mnie jest kilku wartosciowych facetow ale nie moge sie z nimi zwiazac bo nie wiedza jakim jestem smieciem. Moja uroda nic nie znaczy. Jestem ladna dalej pomomo nalogu, wygladam jak elegancka, atrakcyjna kobieta ale tak na prawde brzydze sie soba nie mam sily dluzej zyc. Nie umiem normalnie funkcjonowac, wykonywac obowiazkow. Specjalisci od uzaleznien sa tak na prawde bezuzyteczni. Zaden psycholog mi nie potrafil pomoc a psychiatrzy tylko by faszerowali lekami. Nie chce takiej pomocy. Chcialabym zaczac normalnie zyc. Jestem otoczona zlymi, falszywymi ludzmi. Po prostu czuje jak moim zyciem rzadzi zlo. Chcialabym sie nawrocic ale nawet nie umiem sie modlic. Prosze, niech mi ktos pomoze wygonic szatana z mojego zycia. Juz dluzej tak nie moge a jestem usidlona i nie moge sie uwolnic. Chce pracowac nad soba ale nie wiem od czego mam zaczac. Wiem ze to wszystko jest tylko moja wina i z pewnoscia doczekam sie obelg, ale ja czuje ze jeszcze nie jest za pozno na ratunek. Od czego mam zaczac?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 ptasiek nastroszony
od dobrowolnemu calkowitemu poddaniu sie rygorowi terapii , przedtem odtruciu. wszystko.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 popoludniowa pustka
Ale jest jeszcze jeden problem. Ja mam male dziecko ktorym opiekuje sie jak umiem najlepiej. Kiedy nie moge sie nia zajac pomaga mi mama. Ale jak sie przyznam do nalogu to moge ja stracic. Nie chce jechac gdzies na odludzie na dwa lata. Nie moge tego zrobic. Do tej pory udaje mi sie ukrywac nalog. Przed dzieckiem bylo juz lepiej, nie bralam, nie prostytulowalam sie przez dwa lata ale po urodzeniu malej wrocilam szybko do obu rzeczy. Pieniadze jak wiadomo sa potrzebne bo dziecko kosztuje wiec wrocilam do "zawodu". Zawod wykancza psychicznie wiec wrocilam do cpania.To straszne, wiem. Ja juz nie chce byc zlym czlowiekiem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 popoludniowa pustka
Od czego moge zaczac prace nad soba zeby sie nauczyc zyc od nowa?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 popoludniowa pustka
Moze jest tu ktos wierzacy kto mialby inny punkt widzenia niz tylko terapia? Blagam pomozcie mi! Potrzebuje przynajmniej z kims pogadac.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 popoludniowa pustka
Jak bardzo chcialabym cofnac czas! Oddalabym cala swoja urode za to zeby moc byc dobrym, porzadnym czlowiekiem. Zmarnowalam wlasna dusze.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 alkohohlik
to nie jest prowokacja?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ptasiek nastroszony
jeszcze niczego nie zmarnowalas. skoro rozeznajesz to co czynilas.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 przelot_em
Niekt贸rym pomaga wiara w Boga. Mo偶e udaj si臋 do jakiego艣 klasztoru na jaki艣 czas i tam odzyskasz r贸wnowag臋 duchow膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 popoludniowa pustka
Bardzo bym chciala zeby to byla prowokacja.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 popoludniowa pustka
Moim zyciem wlada jakies zlo. Od czego mam zaczac je zmieniac? Co mam robic po wstaniu jutro z lozka zeby zaczac sie ratowac?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 popoludniowa pustka
Bo tej destrukcji w moim zyciu pozornie nie widac. Nie jestem nacpana codziennie tylko raz na jakis czas, ale trwa to juz tyle lat ze nie ma co sie dluzej oszukiwac. Jestem nalogowcem. Jestem leniwa. Jak walczyc z lenistwem?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 popoludniowa pustka
ptasku nastroszony! Zmarnowalam relacje miedzy mna a moja mama, ona juz mnie nie kocha. Zmarnowalam inteligencje i mam dziury w mozgu, zmarnowalam studia a to byl oblegany kierunek i dostalam sie pomimo wielu osob na jedno miejsce - zmarnowalam. bardzo duzo zmarnowalam i nie chce marnowac wiecej.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 popoludniowa pustka
Chce byc dobra mama. A jestem beznadziejna. Boje sie co bedzie. jak ja siebie nie cierpie!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dfdffdfdfdfddddff
Jedyne co ja tu widze to pierdolenie "MOJA URODA" Ja pierdole,

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ptasiek nastroszony
mysle ze dlatego matka nie jest wobec Ciebie wylewna bo wkurwiona zalamana i bezsilna , gdybys z tego wyszla to zrobilabys jej wielka radosc, bo ona Cie kocha . gdyby byla wobec Ciebie mila i tolerancyjna ze w sumie zyjesz bo masz prawo jak chcesz to to by byla z jej strony milosc?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 popoludniowa pustka
Zmarnowalam niewinnosc mojej duszy. Jestem brudna w srodku.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tega
Zacznij od nastawinia Mo偶esz wszystko, moze pomysl sobie ze od tej chwili wszystko co by艂o jest za tob膮 , masz pierwszy dzie艅 nowego 偶ycia , now膮 , czyst膮 karte, pomysl jakie bys chcia艂a zeby bylo twoje nowe 偶ycie i dzia艂aj , m贸dl sie swoimi slowami do Boga , po prostu jak do najlepszego przyjaciele , kt贸ry cie kocha i rozumie , powodzenia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 popoludniowa pustka
Ona nie wie ze cpam. jestem dla niej strasznie niedobra.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 popoludniowa pustka
Tega! To fajne co piszesz. na pewno skorzystam z Twojej rady.

Udost臋pnij ten post

To 偶e tyle zmarnowa艂a艣 to zach臋ta 偶eby ju偶 nigdy, nigdy nic nie zmarnowa膰. Musisz sobie to postanowi膰, nie wa偶ne ile Ci臋 to b臋dzie kosztowa膰, zostaw wygodnictwo za sob膮, 艂atwy pieni膮dz, powodzenie, wejd藕 na dobr膮 drog臋, to da Ci spok贸j duszy kt贸rego tak szukasz. To twoja dusza tak krzyczy, ona si臋 dusi w tym plugawym 偶yciu, ona Ci przypomina 偶e to jest z艂a droga. To dobry znak 偶e jeszcze co艣 czujesz, jaki艣 p艂omyczek cz艂owiecze艅stwa jeszcze si臋 w Tobie tli, nie pozw贸l mu zgasn膮膰. Mo偶e to te偶 jest g艂os Boga kt贸ry Ci臋 wo艂a Ci臋 jak dziecko kt贸re si臋 zgubi艂o i kt贸re idzie na zatracenie. Jeszcze mo偶esz si臋 uratowa膰 jeszcze mo偶esz 偶y膰 i opu艣ci膰 ten 艣wiat jako dobry cz艂owiek, a to jest najwi臋kszy skarb jakiego mo偶emy si臋 dorobi膰 w tym 偶yciu. Jako osoba wierz膮ca polec臋 Ci zbi贸r modlitw kt贸re zmieni艂y moje 偶ycie ( i nie tylko moje), kt贸ry si臋 nazywa 15 MODLITW 艢WI臉TEJ BRYGIDY. Zosta艂y one objawione 艣wi臋tej Brygidzie przez Jezusa w celu uczczenia wszystkich cios贸w kt贸rych ON dozna艂 podczas swojej m臋ki. Je艣li dasz rad臋 zm贸wi膰 je przez ca艂y rok, to znaczy raz dziennie, po pi臋tna艣cie modlitw ( zajmuj膮 oko艂o 30 minut dziennie), dostaniesz cudowne obietnice kt贸re Jezus przygotowa艂 tym kt贸rzy Go czcz膮 w ten spos贸b. Najlepsza to chyba ta kt贸ra zmywa z cz艂owieka ca艂y br贸d grzechu, stajesz si臋 czysta jak nowonarodzony cz艂owiek. Ja je zm贸wi艂am, do ko艅ca, ciesz臋 si臋, to m贸j slarb, a teraz chc臋 go da膰 Tobie. Tu masz linka: http://adonai.pl/modlitwy/?id=tajemnica&action=5 Nie my艣l o niczym, we藕 je do r臋ki i po prostu odmawiaj codziennie ze zrozumieniem i z dobr膮 wol膮. Po jakim艣 czasie b臋dzie艣 inn膮 osob膮, moi znajomi ze 艣wiata " realnego" dzi臋kuj膮 mi 偶e im te modlitwy pokaza艂am.

Udost臋pnij ten post

Mam nadziej臋 偶e dasz rad臋 wyj艣膰 z tego bagna, tego Ci 偶ycz臋 z ca艂ego serca. Trzymaj si臋 dziewczyno!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Samotny28l
Nie martw si臋! Ja nigdy nie pi艂em, nie pali艂em, nie 膰pa艂em, ale te偶 zmarnowa艂em sobie 偶ycie, bo nie uda艂o mi si臋 znale藕膰 dziewczyny i jestem teraz prawiczkiem po艣miewiskiem ca艂ej kafe, a na dodatek ci膮gle wpadam w depresj臋. Przybij pi膮tk臋!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 popoludniowa pustka
Juz sie odtrlam. Powzielam plany na najblizsza przyszlosc. Wzielam sie za siebie. Trzymajcie za mnie kciuki. Bede pisac co jakis czas jak mi idzie. Moze nawet ktos sie przylaczy do mnie jesli chodzi o trwanie w trzezwosci i stworzymy kafeteryjna grupe terapeutyczna?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 popoludniowa pustka
Dziekuje Marilenko!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 OPINIAOBOP
detoks na Aleksandrowskiej, troch臋 silnej woli i nawet z helupy da si臋 wyj艣膰! trzeba tylko chcie膰 a nie udawa膰 偶e si臋 chce. wiadomo 偶e nie jest lekko, ale nigdy nie jest. Powodzenia!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wera29
Nie m贸w g艂upot! A co ja mam powiedzie膰? Zawsze by艂am prymusk膮, 艣rednia nigdy nie schodzi艂a poni偶ej 5.0. Dostawa艂am stypendia naukowe za dobre wyniki. Sko艅czy艂am dwa kierunki studi贸w z wyr贸偶nieniem. Mam dobr膮 prac臋, ale za to jestem bardzo samotna. Nigdy nie grzeszy艂am urod膮. Nie jestem gruba, ale m贸j kszta艂t twarzy, nieregularny skutecznie j膮 szpeci. Mam 30lat. Nigdy nie mia艂am faceta i nigdy 偶aden facet nie pr贸bowa艂 mnie poderwa膰. Co gorsza, kiedy wychodzi艂am z inicjatyw膮 faceci szybko uciekali. Kiedy艣 pods艂ucha艂am przypadkiem rozmow臋 dw贸ch pracownik贸w w firmie na m贸j temat. Nazywali mnie potworkiem. Odda艂abym wszystko co osi膮gn臋艂am, 偶eby mie膰 cho膰 odrobin臋 urody. Nie chc臋 wiecznie by膰 bab膮 jag膮, nie potrafi臋 .....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 OPINIAOBOP
wera29 jeszcze zaskoczysz 艣wiat! :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 popoludniowa pustka
Wera! A moze przejdz sie do dobrego stylisty. Zobacz jak brzydko wygladala Agnieszka Chylinska przez lata cale do mometu kiedy nie trafila na dobrego styliste. Teraz calkiem inna z niej babka. Co Ty na to?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 prezese艂e kafeterie艂e
splugawionego i zdeptanego honoru nigdy niczym nie zmyjesz bowiem to co robi艂as jest faktem,sta艂o si臋 i nieodwrucisz tego...zawsze b臋dziesz mia艂a poczucie ni偶szo艣ci bowiem nieusuniesz tego co kiedys robi艂as(twoi klienci moga ci to przypomniec w najmniej porzadanym momencie zycia)... alkoholikiem jest sie do konca zycia mimo ze juz nie pije,podobnie z prostytutkami-one s膮 naznaczone...mimo wszystko zycze powodzenia

Udost臋pnij ten post