Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość popoludniowa pustka

drastcznie

Polecane posty

Gość OPINIAOBOP
wszystkie kobiety się puszczają a tylko te co na tym poprostu zarabiają są złe? ja nie potepiam żadnej prostytutki! przynajmniej nie oszukują nikogo jak reszta kuref!

Gość mikikun
polecam kudzu root

Gość popoludniowa pustka
Ja wiem ze zawsze bede zalowac tego ale to bedzie dla mnie motorem do bycia jeszcze lepsza osoba. Wiem ze nigdy nie zdradze swojego partnera jesli takiego bede miala. A co do spotkania moich klientow to marne sa na to szanse bo mieszkam w Pl a pracowalam daleko daleko stad. Ale swiat jest maly. Kurcze, ja chce byc dobrym czlowiekiem. Zauwazylam mnostwo obludy wokol siebie. Ja nie chce byc obludna jak wiekszosc. Chce byc dobra sama dla siebie, dla bliskich i dla Boga a nie w oczach swiata. Wiem ze jesli zaczne byc dobrym czlowiekiem to bede szczesliwa. Staram sie. Te moje wyrzuty sumienia kaza mi byc lepsza i bardziej uczciwa niz wiekszosc ludzi ktorzy sobie odpuszczaja bo niby nie maja czego zalowac. Tak mysle.

Ty masz w sobie potencjał żeby skończyć lepiej niż wielu zwykłych ludzi, ja to czuję, widzę to, ja to wiem! Dotknęłaś dna, to prawda, ale w twoim przypadku zamienia się to w siłę która kieruje Cię ku dobru. Wielu świętych ludzi nie zostałoby świętymi gdyby nie stoczyli się na samo dno. Masz serce pełne dobrych zamiarów i tryska z Ciebie energia do tego żeby się zmienić, żeby zostawić po sobie dobro, nie zmarnuj tej siły, poddaj się jej. Ja w Ciebie wierzę, wierzę że dasz radę podźwignąć się i zostać dobrym człowiekim już na zawsze. Jeden dobry człowiek więcej to radość dla całego świata.