Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klaudia93393

Jak poderwać chłopaka?

Polecane posty

Gość klaudia93393

podoba mi sie kolega mojego kolegi ;) jak mam sie zachowywac by go zdobyć? dodam ze jestem osobą troche nieśmiałą. prosze nie odbierajcie to jako pustackiego pytania od małolaty...jestem już osobą pełnoletnią. milczeć będzie źle i za dużo mówić też źle, a niedługo się wszyscy spotykamy.

ile masz lat ty ile lat ma on. jakie sa twoje relacje z tym kolesiem, jaki macie kontakt?

Gość klaudia93393
mamy po 18 lat. relacje w sumie żadne, bo tylko raz się widzieliśmy... ogólnie jestem ciężką osobą i wybredną, a on nie może mi wyjść z głowy. wcześniej spotykałam się z innym kolegą mojego kolegi, ale kompletnie mnie nie ciągnęło nawet po 1 spotkaniu... nie wiem co mam robic. jak sie ubrac, zachowywac, boje sie ze zawstydze sie w jakims momencie jak bedzie na mnie patrzył

Gość alkohohlik
Pewnie wystarczy gdy go zobaczysz znowu uśmiech i spojrzenie w oczy przez dłuższą chwilę.

no ale skoro widziałaś się z nim tylko raz to gdzie masz się i w jakich okolicznościach widywać w przyszłości skoro pytasz jak się zachowywać?

Gość klaudia93393
Jak o nim myślę coś dziwnego dzieje się z moją pusią,tak jakby...swędzi:(

Gość klaudia93393
bo mamy znów się spotkać...chyba to logiczne skoro pytam. dzięki za podszywa :D

rozmawiaj z nim, jak będzie miło i wesoło to zaproponuj spotkanie czy coś w tym stylu