Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iiiiiiiiiooooooooooo

szkoła rodzenia

Polecane posty

Gość iiiiiiiiiooooooooooo

od kiedy zaczełyscie chodzic do szkoły rodzenia? ile taka przyjemnosc kosztuje? Czy to cos daje? Czy tam trzeba chodzic z partnerem/mezem?

Gość arabeska11222
ja termin mialam na 25 wrzesmien a zaczelam chodzic w czerwcu. potem były upaly iz le bym to znosila. fajnei wspomianm bo wiele sie nauczylam. sama chozilam bo maz pracowal. nie placilam bo organzoal szpital

Gość chdhhd
Ja chodzę teraz też za darmochę

Gość tikal
chodzilam bez meza ok. 3 m-ce przed porodem zaczelam ok. 120zl duzo informacji dot porodu i opieki na niemolakiem nie zaluje

Gość mamama27
ja nie chodziłam a potem bardzo żałowałam - jakoś stwierdziłam że będzie cc to po co mi szkoła rodzenia - no i dziecko się urodziło i zostałam totalnie sama bez wiedzy co z nim robić - w szpitalu nic mi nie pokazali - nic nie nauczyli -w domu pokazała mi jedna z koleżanek co ma dziecko co i jak a reszte nauczyłam się na własnej skórze - gdybym cofneła czas to bym napewno poszła - no i z mężem - żeby też wiedział i umiał

Jestem w 25 tygodniu i zajęcia mam od 17 stycznia. Niektóre szkoły są bezpłatne inne płatne. Róznie, zalezy gdzie. 100 czasem 500.