Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytajnik duże p

czy jest jakąś dziewczyna która kocha swojego chłopaka mimo że ma bardzo brzydka

Polecane posty

Gość Pytajnik duże p

Czy jest taka dziewczyna?której chłopak jest wierny uczciwy wrażliwy dobry ale..ma brzydka twarz?i mimo to go kocha i nie myśli o zostawieniu go dla ładnego?czy istnieją takie dziewczyny?

Gość wetter
Glupie pytanie .Jak go kochasz to jakie to ma zneczenie?

Gość ja tak mialam...i..
o znowu Ty? ciagle zakladasz takie tematy...ja piernicze dzien w dzien to samo

Gość Pytajnik duże p
Ja jestem ty brzydkim facetem i nie mogę spotkać kobiety która nie patrzy na wygląd więc chce się dowiedzieć czy wogle jest dla mnie nadzieja

Gość Tak,ja tak mam.
Mój mąż nie jest ładny,ale jest cudownym człowiekiem o gołębim sercu. Pamiętam,ze chadzając z nim na pierwsze randki chciałam zrezygnować-ale po głębszym poznaniu doszłam do wniosku,ze popełniłabym nawiększy błąd w swoim życiu odrzucając go. jest moja pierwszą i jedyna miłoscią. Wygląd/uroda to nie wszystko.

Gość spinster spinster
pewnie, że są takie ;) ale wiesz. jak nie masz urody to musisz mieć osobowość i intelekt. na początek zacznij od wyleczenia kompleksów. bo jak będziesz miał dziewczynę, to jeszcze ją zamkniesz w piwnicy, żeby się nie oddaliła do ładniejszego.

Gość Ilonka:P
Dlaczego więźniowie mają zakazane ohydne gęby? Bo ich zadna kobieta nie chciała i żeby jakąś zdobyć musieli zrobić coś nielegalnego!

Gość JOOLS
Kobietę to trzeba spić, zerżnąć .. i tak przy kazdej okazji .. jak zajdzie w ciążę już jest Twoja

Gość ja tak mialam...i..
do autora - czlowieku Ty juz chyba od 2 tygodni ciagle zakladasz tego typu tematy...tak jak napisala Carrie - Ty masz zrypana psychike dlatego zadna Cie nie chce...no bo naprawde rpzesadzasz. Ile mozna drazyc ten temat ile razy mozna zakladac tego typu tematy? Czy Ty normalny w ogole jestes?

Gość Pytajnik duże p
Chodzi o to że moi rodzice właśnie byli atrakcyjnymi ludźmi..ktoś mi każe wypierdalać sory ale nie jesteś właścicielka tej kafeterii i nikt ci nie każe wchodzić na moje tematy więc żegnam fakt boję się że nawet jeśli ktoś by ze mną był ciągle bym się bal że stracę ta osobę na rzecz ładnego że każdy ładny facet mijamy na ulicy spodoba się jej a ja nigdy..

Gość ja tak mialam...i..
ja piernicze do Ciebie nigdy nie dotrze ze Twoi problemem jest samoocena i charakter a nie Twoj wyglad. Nigdy to do ciebie nie dotrze bo sobie wmowiles jedno i nic innego do ciebie nie dociera. Nie mozliwe zeby z atrakcyjnych ludzi powstal brzydal. Taka rpawda. No chlopie wez Ty sie w garsc ja piernicze wez sie lecz najlepiej idz do psychoterapeuty bo naprawde jak sie czyta to co Ty piszesz to az sie nieodbrze robi, az snerwy mnie biora ze ktos moze byc tak zapatrzony w swoja "ideologie" na temat samego siebie. zmien swoj charakter bo to charakter masz zrypany