Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chcę zawsze tu zostać :::...

Przypuszczam że zdradził mnie facet :( :( :(

Polecane posty

Przypuszczam że zdradził mnie facet kiedy był na delagacji kilkumiesięcznej, kiedyś pisał na gg ze swoim kumplem, o tym że wyprowadził się od żony, i że będzie rozwód, po chwili mój facet się pyta czy chce numer do innej, na to jego kolega odpowiada czy ten do Viki :\ ja się go pytam kto to jest Viki a on mi na to że to taki kumpel, który miał taką ksywę :\ ja już mu chyba nie ufam :( czuję że mnie zdradził czy to słuszne ??

niech mi ktos pomoże :( :(

ale po co dociekasz? Prawdopodobnie i tak nie przyzna sie ,nawet gdyby tak bylo. Zlapiesz za reke, wtedy bedziesz myslala. Teraz robisz sobie stresa niepotrzebnego.

mnie się wydaje że mnie zdradził, a tamten zdradził żonę myslę że byli n dziwkach ale jak mu to teraz udowodnić ? Macie jakieś pomysły ? Może jakąś intrygę ?

jezu ale masz jazdy .Jak jestes pewna , ze Cie zdradzil -odejdz. Ale takie pogrywki , jak porucznik Colombo?

nie jestem pewna czy mnie zdradził ale tak przypuszczam wszystkiego mi nie powie .... ale ta viki ciągle chodzi mi po głowie :(

wiesz , takie wahania jak masz , pewnie zepsuja wszystko. Caly zwiazek pojdzie do bani. Ja zostalam zdradzona perfidnie , ale mialam konkretne dowody i odeszlam -po prostu . Tak to szukanie igly w stogu siana. Radze wyluzuj i obserwuj. Jesli teraz jest wszystko ok , moze daj sobie spokoj z tymi podejrzeniami.

może masz rację, jeśli zdradził raz zdradzi i drugi