Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

eskaeska

Pamiętam Go

Polecane posty

Kiedyś poznałam chłopaka Podobaliśmy się sobie,już wcześniej Widząc sie na imprezie trzy razy Oboje odwzajemnialiśmy uśmiechy Gdy założyła konto na sympatii, nie była to dla mnie nowość, Nie nie pierwszy raz tam byłam,wiecznie samotna dziewczyna, Widzę go,nie wierzę Serce zaczęło mi bić jak nigdy,a przecież to tylko widok jego zdjęcia :) Nie napisałam nic...czekając i dosłownie modląc się ze da znak życia(jakikolwiek) Wszedł na profil,radocha Czekam niecierpliwie Wiadomość .. Ptanie,wybacz muszę o coś zapytać,czy przypadkiem nie byłam kiedyś na imprezie X... Jeśli nie to przepraszam za pytanie "Jutro miałam mieć urodziny"Zapytał ,po wymianie wielu wiadomości w ten sam dzień,co napisał 1raz Spotkasz się ze mną... Piękna historia wielkie zauroczenie Staranie obu stron Zakończyło sie po 3mies,zanim jeszcze sie poznaliśmy jakkolwiek Niby nic,a jednak.Mój strach nam pokrzyżował plany Byłam jakiś czas po zerwanym zwiazku 4letnim,zaręczynach,razy na sercu sie już prazie zagoiły Ale strach przed czym innym pięknym,kojarzył się mi kończącym bólem :(( Tęsknię za nim do dziś a już 3lata prawie są,od czasu gdy nie mamy kontaktu :((co mam z tym zrobić

Gość doaj_do_ulubionych
MALOLATY TAK MAJA