Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

miszekkkk

jakby tak kafe przestała istniec ???

Polecane posty

Gość odrowąż
i tak co chwilę się psuje ale jakoś nikt samobója nie strzela :)

psuje sie na 2 minuty chodzi mi o to jakby przestalo istniec niektorzy utracili by sens zycia :)

Gość AbuDabiSabi
Może trzeba to przetestować i zrobic atak DoS

Wtedy ze łzami napływającymi mimowolnie do mych pięknych oczu otworzyłabym skrzynie na półce w komórce, wyjęła by rewolwer, zakręciła magazynkiem i drążą ręką przyłożyłabym lufe owego rewolwera do skroni tudzież wsadziła do jamy ustnej wykonawszy drugą ręką znak krzyża mimo iż nie jestem osobą szczególnie religijną nacisnęła bym spust i po ułamku sekundy osunęłabym się spektakularnie na ziemie a z mej skroni tudzież jamy ustnej zaczęła by niczym w najlepszych filmach sensacyjncyh wyciekać wartkim strumieniem krew. Po kolejnym ułamku sekundy gałki oczne przekręciły by mi sie do wewnątrz tęczówką, wydałabym ostatnie tchnienie i zeszłabym z tego świata.

nudno by było - fajne jest to forum. Dużo ciekawych topików, każdy może coś powiedzieć bez konieczności logowania...

Gość co o tym uwazacie?
"drążą ręką przyłożyłabym lufe owego rewolwera do skroni tudzież wsadziła do jamy ustnej" JAK MOZNA JEDNOCZESNIE PRZYLOZYC BRON DO SKRONI I WLOZYC JA DO UST????????? wytlumacz mi prawatywo?

Gość ;lmbeolbml4
rzadko??wciaz tu jestes

Gość mdsnfhgklg
Niektórych tematów szkoda, ale raczej wyszłoby to na plus! Feminy i zboki straciłyby trochę swoich głupot w sieci!