Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mezatkaja

Mąz non stop krzyczy na dziecko

Polecane posty

Gość gość
Prowo moja znajoma ten temat zalozyla dla jaj

Gość mezatkaja
Nie prowo to ja autorka

Gość gość
Kobieto, tego az sie nie da czytac, to co ten sku....l twoj maz musi robic jak jest sam z dzieckiem? I ty piszesz ze az sie boisz to wiedziec??? masakra takie debile nie powinni miec dzieci! nie wiadomo czy go nawet nie bije jak jest sam z malym, wypieprzyla bym gnoja na zbity pysk. Nie ma takiej opcji, zrob co z tym bo dojdzie do tragedii

Gość gość
stary k*****a matoł, który nawet nie ma ochoty panować nad emocjami, taki dzieciaczek przeżywa tego typu sytuacje nie radząc sobie z emocjami, wiem po sobie...ojciec krzyczał, straszył, wyzywał, poniżal, a potem bił... np. podchodził, szarpał aż upadałam i łapał za szyję aż odcisk palców był i mówił "ty sucha tępoto, masz natychmiast wyłaczyć światło!!!" o np. lubiłam przed snem wyciszyć się czytając ksiązkę... dziś nie czuję do niego nic, jest mi już tylko obojętny, kiedyś chciałam żeby zginął w wypadku i już nigdy nie wrócił. ale do matki mam żal-udawała, że jest czymś zajęta i nie reagowała. na dzień dzisiejszy mam 30 lat i nerwicę, a matka nie jest mi bliska, bo była tak marnie słaba w tym wszystkim...mam zapalenie żoładka, trudności z nawiązaniem więzi. to nie może być tak, że mąż w poniedziałek nawrzeszczy, wyzwie, a we wtorek ty mu nagadasz że to źle, po czym w środę zrobi dokładnie to samo. zrób coś z tym, bo niszczysz dziecku CAŁE ŻYCIE.

Gość gość
autorko nie patrz na nic i kategorycznie zakoncz ta sytuacje z mezem, nawet jezeli obieca ze nie bedzie tego robil nie masz pewnosci, ze to sie nie stanie jak nie bedzie z nim sam na sam. Poczytaj wiadomosci, ile ludzi w nerwach, szale zabije / katuje wlasne dzieci. Myslisz, ze znasz kogos na wylot? tylko dlatego ze jest twoim mezem nie oznacza ze wszystko jestes w stanie przewidziec.

Gość gość
Ktoś podbił temat z przed 2 lat a wy dalej się udzielacie :D

Gość gość
nie pozwol na to bo maly bedzie mial w przyszlosci problemy z psychika powinnas chronic dziecko bo ma tylko ciebie co poradzisz na glupote ojca, nie pozwol bic ponizac i krzyczec na dziecko, ja wiem jak to jest bo moj moze z 2 razy sie wydar i to jest zupelnie inaczej jak matka krzyknie jak krzyczy ojciec to jest strach

Gość gość
moj raz krzyknal na dziecko. powiedzialam - jeszcze raz i w**********z