Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mezatkaja

Mąz non stop krzyczy na dziecko

Polecane posty

Gość mezatkaja

i dodatkow je przedrzeznia, dokucza mu juz mam tego doscy codziennie musze krzyczek zeby dal mu spokoj.Dziecko ma 3 latka juz naprawde psychicznie wysiadam. Kiedy on siedzi przy kompie ja bawie sie z malym czasem podniose glos lub zwroce uwage malemu , ale kiedy on z nim zostaje to sie zczyna non stop krzyk o byle co byle pierdole ty sieroto co ty robisz itp.

Gość niestety;//////
patologia :(

Gość mezatkaja
Nienaduzywamy alkoholu, zawsze jest ugotowane uprane chdzi tylko o to ze maz non stop podnosi los na dziecko, na mnie nie tylko na dziecko

Gość niestety;//////
do psychologa go wyślij??? dziecko czego winne???przetłumacz mu jesteś matka>>??więc do dzieła.

Gość może dziecko jest zwyczajnie
głupie i tą głupotą drażni? ciągle pewnie coś chce, dupę zawraca, ciągle chce być numerem jeden i nie daje żyć człowiekowi to co się dziwisz? niestety, ale masz w domu pasożyta :(

Gość mezatkaja
Narazie nie mamy jak udac sie do psychologa oboje calymi dniami pracujemy, ja mu tlumacze ale on wraz swoje.

Gość mezatkaja
może dziecko jest zwyczajnie to co powinnam zrobic ?

Gość roznie z tym bywa
nagraj meza na komorke lub dyktafonem gdy sie bedzie darl o byle bierdole, odtworz mu to i niech siebie poslucha z boku jak to wyglada

Gość efefefef
Twój mąż musi mieć niesamowite zalety tak poza tym (nie wiem, ma dużego, może zarabia krocie?) skoro mimo to z nim jesteś. Każdy ma co lubi, tylko dziecka żal.

Gość mezatkaja
Jestem z nim bo po za tymi krzykami jest ok, zastanwiam sie tylko dlaczego tak robi.

Gość lokalna żuleria
dawaj dalej tak pomiatac dzieciakiem to jak bedzie mial nascie lat to dopiero zobaczysz co znaczy zryty beret. jak ja nienawidze bab co dla durnego pedala dziecko by poswiecily

teraz krzyczy, za rok dwa zacznie bić, i co , tez powiesz że poza tym jest ok??? postaw mu ultimatum że albo zacznie się zachowywać jak cywilizowana jednostka albo niech spada a najlepiej przestań z nim rozmawiać i tylko krzycz na niego - może do niego dojdzie, żadnego "dzień dobry" - tylko od razu z krzykiem - zobaczysz ile wytrzyma :D

Gość mezatkaja
Mowilam mu,ze jak sie nie zmieni to zabiore mu dziecko.

Gość mezatkaja
jak pisałam wyzej nie raz krzyczlam na meza. Wiem ze jezeli on bedzie krzyczal na malego to dziecko bedzie mialo porblemy w zyciu , bedzie zamkneite w sobie malo pewne sibie i bedzie taka ciota i to mu powiedzialam. A on do mnie nie boj sie da sobie rade

to go olej kobieto - widocznie nie lubi Twojego dziecka i ma je w dupie, bo niczym innym sobie nie potrafię wytłumaczyć takiego zachowania jakiś troglodyta ten Twój mąż - znajdź dla dziecka lepszego tatę, póki jeszcze nie jest za późno

I co, zmienił się? Jak się coś mówi, to słowa trzeba dotrzymać, bo inaczej to czcze gadanie. Pomysł z dyktafonem jest rewelacyjny. Dziecka bardzo żal, bo niczemu nie jest winne. To dorosły z zalożenia jest mądrzejszy i powinien dawać przykład. Niestety widać, że nie wszyscy tacy są.

Gość mezatkaja
Sa momenty ze malemu mowi ze go kocha i maly tez jemu odpowiada.Moze moj maz sie znudzil cala nasz sytuacja i porpostu stad tak sie zachowuje, kiedys az taki nie byl do malego. Zastawnaim sie czy w tym nie ma czegos glebszego jakiegos wiekszego porblemu. Porbowalam z nim rozmawiac ale powazna rozmowe obraca w zart

Gość mezatkaja
kiedys nawet myslalam zeby zamontowac ukryta kamere i zobaczyc jak sie zachowuje kiedy mnie nie ma w domu

Gość mezatkaja
jesli zobaczylabym, ze pod moja nieobecnosc mu robi robi krzywde odrazu spakowalabym manatki

Gość mezatkaja
Zaraz sprobuje z nim porozmawiac

Gość mezatkaja
mały zasnąl wiec mamy chwile

Gość ojceg-km
różnie z tym bywa- masz rację. Autorko zrób tak

Gość ojceg-km
autorko zamontuj ukrytą kamerę skąd wiesz że dziecku nie dzieje się krzywda ?

Gość mezatkaja
wlasnie tego nie wiem :/ , nie wiem jak to zrobic nie mam takiego sprzetu

Gość mezatkaja
Dobra ide z nim porozmawiac

Gość mezatkaja
Podbijam dziś mąż złapał mnie za ręce i rzucił na łózko gdy znowu zwróciłam mu uwagę, że się drze na dziecko. Przedszkolanka sie skarży na małego że jest agresywny w przedszkolu dokucza dzieciom itd. myślę ze to przez to ze mój mąz tak sie do niego zachowuje

Gość gość
zwlaszcza slowko SIEROTO jest tu wiele mowiace :P, :P, :P

Gość gość
babo dlaczego ty jesteś jeszcze z tym facetem??? przecież to świr !!!! wiej i to szybko!!!!!!!!!!!!11