Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tarja666

Obrazona?Czemu sie nie odzywa?

Polecane posty

Dziewczyna z klasy na początku się do mnie odzywała,pisała na gadu gadu,wysłała nawet życzenia na święta.Pomagałam jej trochę w nauce,a ostatnio napisała do mnie na gg czy nie mam zrobionych zadań na matematykę,napisałam jej ze nie mam i od tego czasu do mnie nie pisze. Co ja mam teraz o niej myśleć?Czemu ona się nie odzywa przecież nie zrobiłam jej nic złego?Nie to żeby mi zależało na niej ale to dziwne jak ktoś się odzywa,siedzi ze mną w ławce,pisze do mnie a potem nic.Obrażona? ale za co?za zadania?

Gość fix fix 000
puknij się w beret

co? Jeju ja tylko pytam dlaczego zerwala znajomosc ze mna. dziwni ludzie.....

Gość ,lmknjbhvg
Chyba przywiązujesz do tej znajomości zbyt dużą wagę. Ja mam podobnie - ciągle dopatruję się w zachowaniu moich znajomych tego, że już mnie nie lubią itd. :O Może chodziło jej tylko o te zadania, a może wyolbrzymiasz... Nie przejmuj się tak tym.

tak,ale nadal to dziwne.Napisalam jej na gg czy idzie do szkoly w poniedzialek bo chcialambym jej dac wypracowanie zeby dala pani,a ona nic nie odpisala.

Gość ,lmknjbhvg
Olej ją. Nie nadskakuj ludziom, bo to daje odwrotny skutek... Rozumiem Cię, bo sama też miałam takie sytuacje, że zostawiali mnie ludzie którzy w mniejszym lub większym stopniu byli dla mnie ważni.