Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sensimilla0307

:(:(:(

Polecane posty

Gość musgruszkowy
A Ty zamiast teraz robić obdukcję to usiadłaś na forum,gratulacje...pewnie nie pierwszy raz to zrobił ,a może ty lubisz hardkor

Gość Analizatorrr
Pewnie dlatego że mu komputer zabrała a on właśnie grał.To się coraz bardziej częste zjawisko:O

w sumie głupi powód...wypilismy kilka piw On w coś tam grał na kompie ja byłam w sypialni kończyłam swoja stronkę robić i on hmmm...jakby to ująć uwalił się na mnie zaczął mnie ''łaskotać''ale tak,ze palce w zebra mi wbijał co sprawiało mi ból więc go odepchnęłam i powiedziałam,ze ma wyjść,uderzył mnie kilka razy w twarz,mam rozwalone pod okiem i spuchniętą jedną część twarzy i wielkiego siniaka na policzku...:(

Gość nie trzeba było
odmawiać chłopakowi ty głupia cipo tylko grzecznie się rozłożyć

Gość musgruszkowy
Ja nie mogę ...zapewniam Cię ,że jak dziada nie zostawisz będzie Ci łomot spuszczał regularnie

to ne jest takie proste odejść...nie mam dokąd,wyjechałam do Niego do Norwegii mieszkamy razem,poki co On mnie utrzymuje bo ja chodze na kurs norweskiego,zebym mogła isc do pracy...nie mam po co wracac do Pl bo nie mam do kogo i gdzie...nie mam rodzicow,nie mam rodziny,nie mam nikogo...

Gość nie trzeba było
to musisz być posłuszna, proste

Gość htryhjntynj
idz na obdukcje a nie za kafe sie wziełas

Gość heyhok
morticia lecz sie

Gość nie trzeba było
heyhok, sam się lecz. Będzie dostawać aż się nauczy. Co to kurwa nie zarabia, w domu siedzi na jego utrzymaniu i jeszcze dupy odmawia. Na mróz z nią aż skruszeje Postała by goła na balkonie z godzinę to by zrozumiała

Gość Dr King_
"On w coś tam grał na kompie" Tak jak przypuszczałem.Twój partner ma zdecydowanie zawyżony poziom agresji wskutek korzystania z gier komputerowych.

nie trzeba było-wiedz,że ja z chęcią poszłabym do pracy,ale muszę skończyć kurs językowy,póki co zajmuję się domem,a swoje średniowieczne metody zachowaj dla siebie lepiej.