Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chaberowe oczy

udaję przed teściową że jestem za PISem

Polecane posty

Gość chaberowe oczy

żeby sie podlizać bo czasami pilnuje mi dziecko albo pomaga i mówię bardzo wiarygodnie :) np popieram rózne teorie że ruscy chcieli katastrofe w smoleńsku co sadzicie, dobrze robię ?

Gość alkohohlik
Więc jesteś wyrachowana.

Gość do not do not
pewnie, że dobrze

Gość ladacełe kosmatełe,,,,,
zawsze byłaś dwulicowa

Gość obbserrvatoree____forumeee
z dwojga zlego lepsze pis jak po na szczescie sa jeszcze inni zlodzieje na ktorych mzna glosowac

Gość !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ja jestem za Pisem i niczego przed nikim nie udaję

Gość chaberowe oczy
Ogólnie teściowa to nie wie o mnie wielu rzeczy.Na przykład tego że ukończyłam tylko sześć klas szkoły podstawowej w tym dwie ostatnie w szkole specjalnej:)

Gość tak trzymaj
dobrze robisz,ja tez tak robię przed tą moherową niemotą,bo by się nie odczepiła,nawiedzona franca,hahaaa

Gość gajowy_ruchala
zzle ale chodz to cie wyrucham POwska dziwko

Gość chaberowe oczy
Tylko Palykot!:)

Gość tak trzymaj
Kuźwa ale mnie trzepie po tych muchozolach.Jeszcze mi sklep jedyny we wsi zamkli przez to całe święto.Klery jedne!

Gość chaberowe oczy
tzn PO też nie popieram bo politykę mam gdzieś ale za to przed swoją mamą udaję że popieram PO i chwalę że ludzie muszą rozwijać własną przedsiebiorczość , że trzeba tylko na sobie polegać i takie tam pierdoły i to się mojej mamie podoba i śmieję się jak moi rodzice opowiadają kawały o PIS i katastrofie i też popieram że Kaczyński to obciach

Gość gajowy_ruchala
Komorowski to obciach a te informacje o kaczynskim masz pewnie z TVN vel gruber TVG

Gość gajowy_ruchala
chaberowe oczy tzn PO też nie popieram bo politykę mam gdzieś ale za to przed swoją mamą udaję że popieram PO i chwalę że ludzie muszą rozwijać własną przedsiebiorczość , że trzeba tylko na sobie polegać i takie tam pierdoły i to się mojej mamie podoba i śmieję się jak moi rodzice opowiadają kawały o PIS i katastrofie i też popieram że Kaczyński to obciach jednak polacy to wieniaki byc polakiem to obciach :O ja pierdole

Gość Postępowy Dobromir
Tak jest!Z knagą w dupie,kredytami,w kieszeniach dziurami i podwyższonymi podatkami dalej rodacy pod sejm hajda ten ksyz zerwać!To wszystko przez to jest!

Gość chaberowe oczy
nie rozumiem dlaczego ludzie tak strasznie utożsamiają się z jakąś partią bo mi to wisi nie lubię żadnej partii, ani pis, ani po , ani palikota a polacy to nawet na przyjęciach rodzinnych żra się o polityke ale skoro dla nich to takie ważne to udaję że to popieram i już, przynajmniej się cieszą a ja zyskuję