Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mimi123321

wasze podkłady i pudry

Polecane posty

Gość mimi123321

Jakich ksmetykow uzywacie? chcialabym zakryc czyms swoje zaczerwienienia na twarzy ale nie wiem ktory podklad nadaje sie do wrazliwej i suchj skory - zalezy mi na dobrym kryciu...teraz uzywam max factor lasting performance ale moim zdaniem krycie ma bardzo srednie...

Ekspertem nie jestem, ale skoro masz suchą i wrażliwą skórę, to mocno kryjące podkłady lepiej sobie darować. Też mam suchą skórę i przez lata nie mogłam dobrać podkładu. Każdy dawał efekt maski mimo oszczędnego nakładania, a sucha skóra wyglądała fatalnie (zwłaszcza nos i okolice, jak osypujący się tynk ;) ) do tego nie znosiłam kremów, więc koło się zamykało. Od dwóch lat używam płynnego podkładu MAC. Jak dla mnie rewelacja, nie kryje zbyt mocno, ale wyrównuje i wygląda naturalnie. Krem też nareszcie dobrałam taki, który mnie nie denerwuje i natychmiast się wchłania, ma konsystencję żelu i nie ma w nim grama tłuszczu. Krem + podkład + trochę pudru i zapomniałam o problemach, a makijaż trzyma się przez cały dzień. A zaczerwienienia chyba lepiej leczyć, niż maskować? To pękające naczynka, czy coś innego?

Gość monikasteć
witam. ja używam kosmetyków z Oriflame i jestem bardzo zadowolona polecam podkłady z tej firmy bo jescze żaden mnie nie zawiódł najlepiej kryje podkład Gordani Gold ujedrniajacy poczytaj sobie recenzje o nim http://pl.oriflame.com/products/product-detail.jhtml?prodCode=21621 można go zamówic u jakiejś konsultantki bądź samemu sie zarejestrować na www.my.oriflame.pl/monikastec i zamawiać go a także inne kosmetyki z 30% upustem Polecam i pozdrawiam :)

Gość tez mam problem
z naczynkami. w zimoie rzeba je chronic dlatego kupilam La roche ale nie polecam :( nie kryje tak jak np dermabled z vichy zastanawiam sie nad revlonem ale znow ydac pieiazki w ciemno roche mi szkoda