Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość itsyouitsallforyou

Czemu tak :(

Polecane posty

No ja też tak uważam, byłabym spokojniejsza i wiedziałabym że myśli poważnie... A tak to nie mam tej pewności, mało tego to mam ją coraz mniejszą i zaczynam mieć schizy straszne :/ Wiem że 'niby' małżeństwo nic nie zmienia, papierek nic nie zmienia, ale dla mnie to jest ważne 'nic' i zawsze dla mnie było ważne... Bo jednak to jest deklaracja czegoś głębszego... A Ty dawno zerwałaś? I strasznie chamsko z tą kasą zrobił, nie mieści się w głowie, skoro i tak większość na jego szkołę szła :/

Gość sie zastanawiam
Zerwalismy 10 miesiecy temu. Niby porzadny facet ale przy rozstaniu chamstwo najgorsze z ludzi wylazi, nawet na szklankach i filizankach tak mu zalezalo ze gotow byl mnie zagrysc, a jak je kupowalam to sie awanturowal ze po co mi one, szkoda kasy itd.. Swojej nowej lasce perfumy za 300 zl kupuje i mu teraz nie szkoda:o (wiem bo wydzwania do mnie i mi opowiada o swoim wspanialym nowym zyciu)

Gość sie zastanawiam
Ja spadam Powodzenia dziewczyny, zycze zeby wszystko poukladalo sie tak jak chcecie:) Dobrej nocki!

Zawsze tak jest że przy rozstaniach pokazują prawdziwą naturę :/ Z eksem tak miałam, makabra ... nawet się do śledzenia mnie posunął :/ I to wtedy jak już miał dziewczynę, z którą jest do teraz! A swoją drogą to on o takich prezentach może mówić specjalnie żeby Ci ciśnienie podnieść, i się przechwalać, a może być g... prawda :D