Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hahahahahahahahah

dzis zakonczyl sie moj 3 letni zwiazek

Polecane posty

Gość hahahahahahahahah

historia jakich tysiace... nawet nie placze bo mi sie nie chce... najgorsza bedzie ta pustka :/

a mi opakowanie tabletek antykoncepcyjnych :classic_cool: głowa do góry, przecież Twój świat się nie zawala, to tylko nowy rozdział ;)

Gość hahahahahahahahah
on wlasciwie zerwal ze mna . wiem ze swiat sie nie konczy ale przeraza mnie ta pustka ktora nastapi teraz. jak sie jest z kims 3 lata i ten ktos odejdzie to tak jakby umarl ktos bliski...

Gość hahahahahahahahah
no wlasnie tylko gdzie poznac tego kogos nowego? niby jest wiele miejsc ale wszyscy albo zajeci albo beznadziejni.

Gość hahahahahahahahah
i tutaj wychodzi na jaw prawda , ze kobieta zawsze powinna miec na oku drugi obiekt, w razie czego , jakby ten pierwszy zawiodl

ale czujesz sie calkiem bez winy czy jak? poza tym moze to byl tylko efekt emocji, trzy lata zwiazku tego sie nie rzuca tak z dnia na dzien.

Gość ja 2 razy
3 lata z kims bylam..razem 6lat poswiecilam skoorwielom..22lata mam,jestem sama i wierze,ze znajde prawdziwego mezczyzne.Nie lam sie,najgorsze jest kilka dni po rozstaniu,kiedy dni sa tak puste,a wszystko przypomina o nim..dasz rade..

nie wszyscy sa zajeci, a Ci beznadziejni moze wcale tacy nie a tylko trzeba ich poznac a nie skreslac ale ja tak nie umiem, oceniam po okladce. Ale ty sprobuj:)