Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Beatrycz3

Profil faceta na portalu - godny zainteresowania?

Polecane posty

Gość Beatrycz3

Co sadzicie o facecie, ktory ma na badoo taki oto opis? --- O mnie --- Dla relaksu wspinam się na szczyty i biegam maratony. A wieczorem gotuję pyszne kolacje i robię odprężający masaż. Tak w skrócie - jednego dnia spokojny, innym razem wściekły na cały świat... Po prostu normalny facet. A teraz Ty napisz mi coś o sobie! --- Szukam --- Nie szukam ideału, bo takich ludzi po prostu nie ma. Chcę spotkać kogoś wyjątkowego, kto zdenerwuje mnie jak nikt inny. Kogoś, czyj dotyk sprawi, że odlecę do innego świata. Przy kim nie będę chciał udawać niczego. --- Zainteresowania --- W muzyce: W muzyce: Muzyka towarzyszy mi od najmłodszych lat. Preferuję raczej mocne brzmienia pokroju Metallica, Arch Enemy, In Flames. Ale nie zamykam się tylko w jednej konwencji. Cenię sobie twórczość Edyty Bartosiewicz, czy Kasi Kowalskiej. Często wracam do kapel z NWOBHM. Muzyka klasyczna również nie jest mi obca - Bach, czy Beethoven koją moje skołatane nerwy. Gram m. in. na gitarze elektrycznej i staram się w wolnej chwili komponować swoje własne utwory muzyczne. W filmie, książce i telewizji: TV oglądam rzadko ze względu na wszędobylski bełkot i manipulacje. Jeśli już zrobię ten krok i włączę odbiornik, oglądam programy ze stajni National Geographic, Discovery, bądź TVN Turbo, Eurosport, Canal+. Co zaś tyczy się literatury chętnie sięgam po książki autorstwa Bethke, Sapkowskiego, Kaya, Zafona, Chianga. Lubię dobre kino i filmowe maratony. W sporcie: Czas wolny staram się spędzać aktywnie i ciekawie... Biegam, pływam, czasami wykonam skok ze spadochronem dla zwiększenia adrenaliny. Długie spacery na łonie natury również nie są mi obce. Ale w tajemnicy zdradzę, że jednak czasem lubię trochę poleniuchować. Umowilybyscie sie z takim facetem na randke?

Gość no, zainteresowania ma fajne
a nawet bardzo fajne! jeśli to wszystko prawda, to biorę go :classic_cool:

Gość Dżobak
Zapiszę go sobie i może wkleję jak będe może zaklądał konto. Skoro to kręci dziewczyny

Gość Beatrycz3
Pytam, bo napisal mi wiadomosc i w sumie chetnie bym sie z nim spotkala, tylko nie wiem co odpisac, zeby nie wyjsc na desperatke. Poradzcie cos.

Gość Dżobak
Trochę bym wykreślił np granie na gitarze bo to by mogło być zweryfikowane. Ale ogólnie fajnie napisane i mozna z tego ściągnąć

"Co sadzicie o facecie, ktory ma na badoo taki oto opis? --- O mnie --- Dla relaksu wspinam się na szczyty i biegam maratony. A wieczorem gotuję pyszne kolacje i robię odprężający masaż. Tak w skrócie - jednego dnia spokojny, innym razem wściekły na cały świat... Po prostu normalny facet. A teraz Ty napisz mi coś o sobie! --- Szukam --- Nie szukam ideału, bo takich ludzi po prostu nie ma. Chcę spotkać kogoś wyjątkowego, kto zdenerwuje mnie jak nikt inny. Kogoś, czyj dotyk sprawi, że odlecę do innego świata. Przy kim nie będę chciał udawać niczego." Kilka dni temu jakiś koleś tu, na Kafe próbował podrywać jakąś laskę i reklamował się tymi samymi słowami :)

Gość hehe :D
Bo to standardowe slowa zaciagniete gdzies z netu. Kopiuj/wklej i voila!

Gość dsdfghj
muzyka inna, tv turbo odpada, spadochron nie dla mnie ale reszta całkiem interesująca :) napisz mu jaka jesteś, jeśli nakłamiesz i tak z tego nic nie wyjdzie:)

Gość Beatrycz3
Tylko ja przy nim szara jestem, po prostu zwykla jak wiekszosc. Obawiam sie, ze jak odpisze szczerze, to on mnie oleje dokumentnie. Nie mam ciekawych zainteresowan.

Gość Dżobak
Ale głupia baba

Gość widocznieee
"czasami wykonam skok ze spadochronem dla zwiększenia adrenaliny." juz go nie lubie :(

Gość Sama nie wiem...
Brzmi ciekawie, ale... można zweryfikować, czyli porozmawiać... Pisanie o sobie to jedno, a wymiana opinii na różne tematy, to drugie.

Gość panKieliszek
prawie jak o mnie tylko Bethke nie czytam:)

Gość Beatrycz3
Ponoc tworzy jakies aplikacje.

Gość w sumie moge sie z nim
umowic celem zweryfikowania jego opisu na profilu.

Gość za bardzo poslodzone
...

Gość kotka74-81
przesadził ...w dobie i tygodniu nie ma czasu na tyle zainteresowań ...ściema jak dla mnie

Gość no baaaaa
ale ta muza jakas nie bardzo, ale da sie wytrzymac-))

Gość marcin84wz
to przecież jakiś metal=brudas

Gość Dżobak
No proszę. A więc wystarczy że skopiuję sobie ten opis wkleję i już moje szanse wzrosną. na spotkanie z girl