Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Roksiii

jak zrobic dobrze chlopakowi ;)

Polecane posty

Gość Roksiii
no pale robie codziennie prawie ale chce cos nowego

to jest kwestia odpowiedniego podejścia do sprawy. zdarzało mi się przekonać do analu uprzedzoną dziewczynę która miała przykre doświadczenia a potem sama chciała więcej. jezeli on jest niedoświadczony to lepiej analu nie robić. a myślałaś o deepthroat?

Gość Cytryncia
Wiesz, co mu zrob? Jak juz bedziecie sie kochac, zawedruj dlonia do jego tylka. Faceci kolo odbytu maja swoj czuly punkt, nacisnij i trzymaj jak bedzie dochodzil. Kidys gdzies to wyczytalam, zrobilam tak swojemu i krzyczal z rozkoszy. Mowil, ze mial trzykrotnie silniejszy orgazm.

Gość KJASBB
hej:) mój chłopak wyjeżdża do Niemiec na kilka miesięcy i chciałabym się dowiedzieć co zrobić aby nasze pożegnanie zapamiętał aż do następnego przyjazdu do Polski macie może jakieś sprawdzone pozycje w samochodzie?

nie ma czegoś takiego jak sprawdzona pozycja. przecież każdy lubi co innego

Gość KJASBB
Źle się wyraziłam jakaś aby była dosyć wygodną pozycja bo szczerze to chcemy coś nowego tylko nie bardzo wiem co wymyślić

Gość Roksiii
cytryncia! ale mam gdzie do tylka m,u wsadzic reke i tam szukac czulego punktu czy gdzie?

Gość ar
roksi a moze go zgwalc

Gość Cytryncia
Nie.:) Dosc blisko odbytu, pod dziurka, mozesz troche o nia zahaczyc ;) i nacisnij, palcem, dwoma. Bedzie git!

Gość Roksiii
wolalabym jakby on mnie zgwalcil albo cos ostrzejszego zrobil:P sprobuje z tym punktem ;p gorzej jak trafie w zle miejsce a on sie tylko wystraszy :D

Gość ar
to zaloz te ponczochy to moze cie zgwalci

Gość Roksiii
ty do dupy sobie wloz te ponczochy ja nie wiem jak masz jakies fantazje z nimi zwiazane sam sobie rob dobrze a nie jakies glupie gadanie

Gość ar
nie zlosc sie roksi

Gość Cytryncia
Nie bedzie tak zle;) Znalazlam cos dla Ciebie: "Powierzchnia między moszną a odbytem. Jeśli przesuniesz się niżej pod mosznę w kierunku odbytu, napotkasz inne wrażliwe na dotyk miejsce. Gdy członek jest wzwiedziony, mniej więcej w połowie drogi między kroczem a odbytem daje się wyczuć wgłębienie, które powinnaś delikatnie naciskać przez kilkanaście sekund, by przedłużyć u partnera stan silnego podniecenia. Jeśli chcecie zapewnić sobie dodatkowe doznania, podczas erotycznej gry użyjcie dodatkowych akcesoriów. Możecie skorzystać z piór (puszystych strusich, kolorowych pawich lub specjalnych wachlarzy piórkowych), które przyjemnie drażnią skórę, powodując jej ożywienie i pobudzenie. Dobrym pomysłem jest też zabawa różnymi delikatnymi materiałami, szczególnie szyfonem, jedwabiem albo aksamitem. Rozkoszujcie się oboje różnorodnością wrażeń, jakie daje łaskotanie, pocieranie i muskanie nimi stref erogennych. Świetnymi akcesoriami do podniecających igraszek mogą okazać się też egzotyczne owoce. Wystarczy rozgnieść między rękami garść słodkich, mocno pachnących południowych owoców i potraktować je jako naturalną emulsję. Nasza skóra jak antena odbiera sygnały erotyczne. Czasem jedno przypadkowe, dotknięcie wywołuje dreszcz pożądania. Dobrzy kochankowie, niczym wielcy odkrywcy, umieją odkryć te wrażliwe miejsca na ciele swojego partnera. Dlatego warto stworzyć własną erotyczną mapę, ukochanej osoby i nieustannie ją aktualizować"

Gość Roksiii
nie zloszcze ale ja tu mam problem jak udogodnic moje pozycie seksualne z nim a Ty se jaja robisz :P

Gość Roksiii
cytryncia dzieki wielkie :*!!!!:)

Gość Cytryncia
A co do anala, to nie zawsze wychodzi za pierwszym razem. Zalezy od rozmiarow, i jego i Twoich. Ja mam taka mala dziurke, ze jak narazie tylko pracujemy nad nia, wazelinka, zele, zabawki rozciagajace, wiec jezeli to Ty mu chcesz sprawic przyjemnosc no to nie wiem, czy to bylby taki dobry pomysl, bo Ciebie moze bolec, moze nie wyjsc (a raczej nie wejsc). I pozostanie niesmak. Bo mnie np. bardzo latwo wyprowadzic z rownowagi podczas seksu - zly dotyk, mocniejsze pociagniecie za wlosy i do widzenia, jakos ochota mi przechodzi. Z reszta wiele osob do anala jest uprzedzonych, nie wiem, jak Twoj facet do niego podchodzi.

Gość Roksiii
no wlasnie on juz nieraz chcial anal ale jakos ja nie moglam sie przekonac do niego bo mam mala dziurke e raz probowal tak lekko i strasznie mnie bolalo i nie mogl wejsc to zrezygnowal ale nieraz mi gada zeby anal zrobic a mnie to boli.. czasami mam mysli ze moze sobie sama jakos rozepchac a nie jeczec przy nim jak mnie to boli

Gość Cytryncia
Możesz sama spróbować to zrobić żeby potem jemu dać analną przyjemność :). Spróbuj kabaczkiem się rozszerzyć

Gość Cytryncia
Nie rob tego sama - razem uprawiacie seks, to niech cierpi z Toba ;) a co? Tak na gotowe ma przyjsc? ;) Kupcie sobie zele, gadzety (sa specjalne do rozepchania odbytu) i cwiczcie! Powodzenia zycze!

Gość Roksiii
dzieki wielkie papa ja ide spac ale jak ktos ma ochote pisac o swoich doznaniach erotycznych chetnie poslucham :*

Gość hahahatha
'tamtędyk sram' 'lize mu loda' haha uwielbiam Cię kobieto

Gość ;asdq
dobra jestes kobieto:D masz lepsze fantazje niz niejedna nimfomanka;d

Gość ar
jak tam roksi