Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _sama_już_nie_wiem_123

Takie tam pytanko..

Polecane posty

Jak uważacie czy warto zabiegać o faceta, na którym nam zależy?? chodzi mi o to czy pokazywać że mi zależy, pisać itd...??

Gość Dżobak
tak

i to nie będzie poniżanie się?? wszystko ma też swoje granice, żeby budować związek obojgu musi zależeć..

Gość to napisz cos wiecej
czy on zabiegal a ty nie jesli tak to ma cie gdzies!

ogólnie mam wrażenie że ja bardziej zabiegam a on mniej.. i dlatego pytam..

Gość to napisz cos wiecej
no to nie powinno tak byc!

czyli nie pokazywać wcale że mi zależy na nim??

jedni mówią żeby pokazywać że mi zależy a drudzy żeby nie pokazywać, sama już nie wiem..

wypowie się ktoś???

Gość kalipisac
Zabiegać! Inaczej może wszystko przeminąć.

Gość a może Ci się tylko
wydaje, że Ty mu dajesz znak, że on Ci się pdoba a wcale tak nie jest. Moze to Ty mu dajesz mylne sygnały albo nie dajesz ich w ogóle i chłopak stwierdził, że nie będzie się starał Może spróbuj pomyśleć jak sygnały powinny wyglądać

to może poradźcie mi coś jakie sygnały powinnam mu dawać, żeby wiedział że mi na nim zależy ale nie z przesadą..tak w granicach dobrego rozsądku..

Gość el chulo
To nie będzie poniżanie,ale jeśli po paru zabiegach nic nie wyjdzie to trzeba dać sobie spokój. A najlepszym sygnałem jest "wyjdziemy gdzieś razem" albo coś w tym rodzaju.

ale my spotykamy się praktycznie co tydzień itd..ale czasem jak piszemy ma takie dziwne podejście..sama nie wiem..

Gość a może Ci się tylko
ja też mam problem z tymi znakami. Ostatnio przeanalizowałam swoje zachowanie wobec pewnego chłopaka i stwierdziłam, że po nim widać zainteresowanie mną a ja po prostu mimo, że mi się wydaje że okazuję zainteresowanie to tego nie robię, bo się boję jego reakcji. A poza tym ja nie jestem pewna, czy ten mój nie ma dziewczyny:O macie jakiś sposób jak to sprawdzić nie pytając go wprost?

Nie po co. Najlepiej zamknąć się w głębokiej piwnicy, siedzieć i marzyć, potem cierpieć i wpędzić się w depresję kiedy życie mija Cię szerokim łukiem. (Przepraszam za ironię i uszczypliwość nie mogłem się powstrzymać)

trzeba byc odwaznym, ja tez muszę tak zrobic.najwyzej on nie bedzie zainteresowany i już..wiem to smutne.no ale popatrz nie odważysz sie teraz to nigdy.a za kilka lat możęsz sie z tego juz smiać:)

Gość bo miłość to cygańskie dziecię
Najpierw autorko zrób tzw. rozpoznanie terenu, tj. stan cywilny danego pana, narzeczone, dziewczyny, czy ów delikwent posiada/posiadał, jego stosunek do kobiet. Dopiero po uzyskaniu tych informacji zacznij działać, jeśli Ci zależy na facecie. Nie wcześniej, bo możesz się gorzko rozczarować. Facet może nosić maskę, udawać kogoś innego( czyt. nieśmiałego, nieporadnego misia, którego trzeba przytulić), a w rzeczywsitości być zimnym, wyrachowanym draniem.

hmmm a wiele moich koleżanek i nie tylko radzą mi żeby udawać niedostępną i nie pokazywać aż tak bardzo że mi zależy.. podobno faceci lubią niedostępne kobiety, które mogą zdobywać.. ale z drugiej strony jak facet nie poczuję że mi zależy to oleje mnie..

Niedostępne oznacza że facet je próbuje zdobyć, a one się opierają. "Zdobywanie" oznacza że facet się stara. Że wykonuje jakieś działania. Żeby jednak zaczął jakiekolwiek działania musi się ZAUWAŻYĆ! Musisz zaistnieć. Gdzieś wyjść, być, coś powiedzieć, pokazać się. To nie musi być agresywnie (np. tańczenie w sukience bez majtek w klubie), ale musisz być "widoczna" gdzieś w jego otoczeniu. Nie narzucać się tylko być w pobliżu jego wzroku. Jeśli źle się czujesz i nie chcesz sama go podrywać (rozumiem to), to wystarczy kręcić się obok niego i być gdzieś aby Cię widział.

Gość pytalllska ania
a co jeśli on już mnie zauważył tylko teraz kwestia tego co ja zrobię? jak w nienachalny sposób odwzajemnić jego zainteresowanie?

Ależ Wy macie dziecinne dylematy. Jak Ci się facet podoba, to zaproś go gdzieś, do kina, na kawę czy coś i po problemie. Czy to takie trudne? Chyba, że wolisz słuchać nawiedzonych koleżanek księżniczek. :D