Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna 159

problem z babcia i jej higiena

Polecane posty

Gość smutna 159

witam najktorej i najzwiezlej ... babcia nie spłukuje za soba toalety.. probuje wszystkich mozliwcych sposobow, zalewam wrzatkiem, uzywam detegentow i nic z tego. wciaz czuc ten zapach. zwracam jej uwage ale coz... 83 latek nie chce slyszec pewnych uwag... macie jakis pomysl...

Gość klara arana
hahaha kobiety w tym wieku już nie srają

Gość smutna 159
ale mi chodzi o babcie klozetową

Gość smutna 159
nawet pipke musze babci myć

Gość When_a_man_love...
moja nudzi sie,sleczy w oknie ale nic nie robi,nie sprzata,talerze,szklanki ulepione ,jeszcze w toalecie jest jakos takos ale nie wiem co sie z nia dzieje wiec rozumiem problem daj,taki koszyczek z zelem,to wiecej leci,niz z kostki,albo jak masz spluczke i pojemnik na wode do splukiwania-to tam mozna wsadzic kostke co sie rozpuszcza i powies karteczke,albo rysunek,zeby pamietala,mysle ze nie pamieta o tym moja szefowa jest alkoholiczką i to ok 60,nawet jak jest trzezwa to nie pamieta o splukaniu toalety... samo zycie

Gość When_a_man_love...
alez mi wskoczyl nick romantyczny:P łehehe:P

Gość smutna 159
dziekuje za pomysł. i nie ma potrzeby aby ktos sie podszywał pod moja osobe. was tez kiedys dosiegnie starość wiec nie ma potrzeby wysuwac niepotrzebnych komentarzy...

Gość When_a_man_love...
dodam jeszcze ze i pewnie łapek po nie myje,wiec podrukuj karteczki i porzylepiaj,to jak z dzieckiem jest ale dziecko sie uczy starsza osoba tylko zapomina...