Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PATHIIII000111

mój komputer strasznie długo się włącza

Polecane posty

Gość PATHIIII000111

Heja, mam laptopa już ponad rok, nic większego przy nim nie robiłam, działał sprawnie, tylko teraz włączając strasznie długo się czeka az się uruchomi jakies 5minut, zamykanie też sporo trwa. Usunęłam zbędę programy, mam antywirusy i nic nadal to samo. Co mogę z tym zrobić?!

Gość yuuuuuu^
to tak jak facet - długo sie podnieca ale jak już tryśnie to ho ho

Gość reinstal, reinstal
systemu piehdolnij;)🖐️

Gość odkurzaczem go
na standardowych ustawieniach 🖐️ :D

Gość moze antywirus zgłupial
Kiedys norton antywirus potrafił tak komputery zamulic ze sie 5 minut odpalaly :D:D:D

Gość PATHIIII000111
nieee nie mam takiego programu xD

czy ja dobrze rozumiem? masz antywirusY? kilka ich jest? no to może zacznijmy od podstaw obsługi komputera - nigdy nie instaluj więcej niż jednego antywirusa.

Gość yuguygu
zrob reinstalacje windowsa

Gość PATHIIII000111
a jak zrobie tą reistalacje to utrace pliki tak?

Gość dddddddeeeg
no musisz sobie zrobic kopie zapasowa reczy ktorych nie chcesz utracic... to chyba oczywiste. dziwie sie, ze teraz tego nie robisz. komputer moze pirdolnac w kazdej chwili..

jaki masz system operacyjny? wiesz, używając komputera w systemie robi się bałagan. nawarstwiają się błędy w rejestrach, coś tam chodzi w tle zużywając zasoby. zobacz w okolice zegara ile masz ikonek. nie jest ich tam za dużo?

Gość zam zam
naciśnij start, wpisz msconfig i tam w zakładce programy uruchamiane przy starcie wywal pierdoły typu skype i inne które nie mają lokalizacji w C:\windows

Gość zam zam
aaa jeśli masz starszy system niż windows 7 to powinno się pojawić w starcie URUCHOM wtedy w to klikasz i tam wpisujesz msconfig

spoko spoko, do msconfiga zaraz dojdziemy, niech najpierw przejrzy traya, bo jeszcze w configu wyłączy jakieś ważne usługi i będzie kibel

Gość zam zam
Dareios ja wiem co mówię, spokojnie. Napisałam,żeby nie wywalała nic z windowsa. Ale wszelkie programy typu skype, winamp agent, toolbary i adobe reader, java updater, oprogramowanie bluetooth czy nawet gg może wyłączyć. NIC SIĘ NIE STANIE

Gość ten sam,
mój też się długo włącza, a najciekawsze jest to, że stary komp z procesorem intel celeron włączał się i w ogóle chodził szybciej, a core i5 muli :o

Gość ten sam,
Dareios czy ty się wpisujesz w każdym temacie

Gość zam zamzam zam
balagan to ci sie robi w glowie od zbyt dlugiego przesiadywania kafeterii:D ale widze ty jak baba nie potrafisz korzystac z komputera😴

ja? potrafię, od 2 lat z powodzeniem bez reinstalacji i padów systemu mam W7. ale wiem dobrze jak to bywa na komputerach u ludzi. poza tym bywają też błedy niezależne od użytkownika wynikające z błędów programistów

Gość no to zobaczcie!!
sie uczycie ha ha ha wiadomo o co chodzi tylo tyle powiem bo jak wytlumacze to mi i tak nie uwierzysz wiec po co kurwa mac piszesz i tak nic nie docera do zakutego lba http://www.youtube.com/watch?v=_7_lUjSr69A

Gość zam zamzam zam
windows to kupa:D sprobuj linuxa, ale nie dystrybucji live cd jak knopix czy inne ubuntu:D🖐️