Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ten normalny

Patologia czy normalność?

Polecane posty

Gość ten normalny

JESTEM Z LODZI, JADE AUTOBUSEM MPK GODZINE TEMU STOJE SOBIE OBOK MNIE DZIEWCZYNA KOLO 19 LAT I GADA PRZEZ TELEFON Z JAKAS KOLEZANKA I CHWALI SIE JEJ ZE WYPILA 4 WINA W NOCY...... PYTAM SIE WAS LUDZIE CZY TO JEST NORMALNE? CZY MOZE JA JESTEM ZACOFANY BO NIE PIJE.

To na pewno nie jest "normalne"... Ale taka jest rzeczywistość... Czy można to zmienić? Ogólnie nie. Ale skalę zawsze można zmniejszać/zwiększać - zależy o co walczymy

Gość tesciowa brata noxelli
Noxelio Teraz przesadziłas.Serio tak uwazasz czy zmeczyło Cie siedzenie na kafe?

normalne to nie jest , ale twoje zachowanie odnośnie odpowiadania ludziom w temacie też nie jest . Tak że przygadał kocioł garnkowi ...

"normalne to nie jest , ale twoje zachowanie odnośnie odpowiadania ludziom w temacie też nie jest . Tak że przygadał kocioł garnkowi ..." zgadzam się

a wracając do tematu - nie iwm ile lat miała ta panienka i jaki rodzaju umysłowości prezentowała ,ale publiczne obnoszenie ise z pijaństwem to nie jest najmądrzejszy pomysł .

Gość ten normalny
ciezko znalezc porzadna dziewczyne, mam 26 lat nie pije nie pale a idac ulica widze szczeniary po 16 lat z papierosem w gębie. Czlowieka az chuj strzela ręka sama chodzi by przycelowac i nabic rozumu.

Gość liq
Każdy ma swoje własne priorytety w życiu ona lubi pić wina, a Wam nic do tego. Ludzie dlaczego WY tacy jesteście! Wiecznie oceny, porówania, ten lepszy ten gorszy...

Wiesz, tym "gówniarom" okres buntu się skończy, a ty nie rozglądaj się za małolatami.

Gość taki jeden facet27
normalne ...sam pamiętam czasy jak się za gówniarza piło tanie wina jakieś małolaty zawsze też się przypałętały wtedy miały po 14-15 lat i co ? i nic teraz kończą studia jak my wszyscy / mają prace itp...nienormalne to izolowanie się od społeczeństwa.