Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość misiuniawww

czy ta dziewczyna moze sie podobac facetom ?:)))

Polecane posty

Jak na kafe wrzucaja fotki zwykle przecietniary nijakie to ogrom komentarzy ze ladna, zgrabna i powabna ze sie podoba, ale jak ladna daiewczyna to taka sraka i owaka, nos za duzy, makijaz brzydki. Autroko, podejrzewam ze to Ty jestes na zdjeciu - dobierz inny kolor rozu i nakladaj na "jabluszka" i bedzie super.

No kazdy ma inny, tylko jakos dziwym trafem panienki z kaftorlami zamiast nosa i krzywymi gebami spotykaja sie z o wiele mniejsza krytyka niz te ladne, ktore jedynie roz zle nalozyly

uroda normalna, jednka wiele psuje makijaz, do tego bardzo zla fryzura, szczegolnie ta grzywka, i te kolczyki nie pasuja, ale dziewczyna sama w sobie moze byc ladna i podobac sie , tylko kilka zmian potrzeba i to pilnie

za kogo ty sie masz samotny sfrustrowany idioto? :D nie chce zadnej kawy z toba, mam faceta ktory mnie uwielbia i raz jeszcze powatarzam sram na twoja kandytature cwoku

Ładna dziewczyna.DUZO ładniejsza od większości kafeterianek jakie tu widziałam

No pewnie ze ladna, nawet ten zle nalozony roz tego nie zmieni. Ale autorka cos uciekla, pewnie nie wiedziala, ze wszelkie krytyczne uwagi pisala jedna i ta sama chora z z zazdrosci osoba.

Gość nuih
szczerze to nie za bardzo mi sie podoba małe oczy dziwny nos , jakis tandetny makijaż nie w moim guscie....

Gość pytajnik duze pe
Jesteś śliczna dziewczyna ale zapewne skoro zadajesz takie pytanie to chcesz podobać się tym ładnym facetom a oni szukają jeszcze piękniejszych dla brzydkiego chłopaka byłabyś boginia ale przecież wiadomo że na brzydkiego byś nie spojrzała

Występuję z petycją do moderatorów tego forum, żeby każdy kto chce zabierać głos przedłożył zaświadczenie, że z jego głową wszystko ok. Stop psycholom z urojeniami! Ktoś się podpisze?