Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martiiii1234

wytłumaczcie mi jak to jest możliwe, mieć non stop taki orządek

Polecane posty

Gość Martiiii1234

moja bratowa zawsze ma idealnie wysprzątane, jak ona to robi, w głowę zachodzę, bo pracuje, a u niej zawsze wszystko na błysk i żadnej rzeczy niepotrzebnej na wierzchu. Jak do niej przychodzę, to ona albo czyta, albo robi te swoje robótki ręczne, albo jedzie na przejażdżkę rowerową czy spacer, a gdzie czas na sprzątanie! Wszystko zawsze odprasowane w szafie, blaty czyściutkie, placek nawet upieczony, no szok. Nawet jak kiedyś przyszłam wczesnym rankiem, bo mnie niespodziewanie poprosili bym z dzieckiem została, porządek był jak zwykle :) My się z bratową lubimy, tylko zastanawia mnie czy to ja nie jestem zorganizowana, że tak nie potrafię, czy co..

Gość Martiiii1234
Pytałam ja nie raz o to, mówi, ze lubi porządek i lubi sprzątanie. jak można lubić sprzątanie :D:D

moja mam tez ma zawsze porządek w domu,jest pedantyczna,nie ma u niej nie potrzebnych rzeczy a sprzątanie na bieżąco daje porządek cały czas,mojej mamie wystarczy godzina by miała perfekcyjny porządek,wszystko ma swoje miejsce,mojej mamie jest tak wygodnie i łatwiej

ja wstaje o 6.00 i tez zdążę zawsze coś tam zrobić przed wyjściem, po pracy juz nie mam ochoty ani czasu...