Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lenkalenkalenka

wizzair

Polecane posty

Gość lenkalenkalenka

hej, czy ktoś lata wizzair'em? Mam mały problem. Czy jest tam jakaś opcja, aby już po zakupieniu biletu zmienić miejsowość z której pasażer pochodzi?

Gość lenkalenkalenka
pomoże ktoś??

Gość Czara Goryczy
chodzi Ci o adres zamieszkania który wpisuje się przy zakupie? Są dwie opcje: infolinia i zmiana, albo zostaw tak jak jest...najważniejszy nument dokumentu i dane personalne :)

Gość lenkalenkalenka
dzięki za odpowiedź:) konkretnie chodzi mi tylko o nazwę miejscowości. W dowodzie osobistym podane jest miejsce urodzenia i miejsce zamieszkania. Obie te miejscowości są obok siebie i miejsce zamieszkania posiada kod pocztowy miejsca urodzenia. Ja przy zakupie biletu podałam miejsce urodzenia. Tzn. wydawało mi się, że podawałam miejsce zamieszkania, ale ostatecznie jest podane miejsce urodzenia. Być może wizzair na stronce ma taki system, że po kodzie pocztowym dopasował miejscowość? Chociaż nie wydaje mi się to realne. Nie wiem na ile to będzie przeszkodą przy odprawie? A chcę być spokojna o to, żeby wszystko przebiegło pomyślnie.

Gość nofne
na bilecie bedziesz miala podane tylko imie i nazwisko, date urodzenia i numer paszpotu/dowodu i to wszystko co jest potrzebne

Gość Czara Goryczy
ja pomylilam się z krajem zamieszkania :D i nie zmieniłam, wszak moge mieszkać gdzie chcę :) wazne imię i nazwisko oraz nr dokumentu :)

Gość lenkalenkalenka
dziękuję:) to już mogę być spokojna :))

Gość fafloczek
wystarczy podać ten numer , nikt nie sprawdza żadnych miejsc zamieszkania! uważaj bo strasznie przestrzega wagi bagaży, nawet 0.001kg za dużo wiąże się z słoną dopłatą.