Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mjluska89

kto ze mną???

Polecane posty

Gość grubamońcia76
hej! ja już po śniadaniu. Ja stosuje taką dietę jak dla cukrzyków. Miałam cukrzycę ciążową i wtedy chudłam choć nie chciałam. Jest to pięć małych posiłów. chleb ciemny, gotowane mięso, warzywa bez ograniczeń, 2 owoce ale różne, kasza zamiast ziemniaków. Do tego dużo wody i gorzkie herbata i kawa. Ja co prawda używam słodzika bo nie lubie gorzkiej . Choć w ciąży stosowałam. Na razie się trzymam. Na śniadanie dzisiaj dwie kromki grahama z wędliną , sałatą i pomidorem. Pozdrawiam

Gość mjluska89
ja jak na razie jabłuszko :) za jakąś godzinkę planuje owsiankę zjeść z otrębami i mlekiem 0% potem sprzątanie,następnie obiad i wypad na miasto :)

Gość mjluska89
ja na to kasy nie wydaję ale myślę że coś pomagają. mi np wyreglłowały przemianę materii :)

Gość grubamońcia76
jak Wam minął dzień? ja na razie nie zażywam żadnych tabletek. Myślę jednak o Linea Detox . Startuje z wagą 103 kg przy wzroście 169. Na razie się nie ważę ale widzę po ubraniach , że jest lużniej. A jak u Was?

Gość mjluska89
hej :) ja dziś dziś ważyłam :) japka ucieszona ha! moja waga startowa to 87 a dziś waga pokazała 84,4 :D a jestem na diecie od 2 stycznia

ale Ci fajnie. Ja waże się w pon. Jutro idę na basen. W końcu przełamałam się , bo miałam niezłego stresa by pokazać się w stroju kąpielowym Dzisiaj idę na urodziny córeczki koleżanki. Postanowiłam sobie że nie zjem torta. Pozdrawiam

Gość mjluska89
następne ważenie w poniedziałek :)

zważyłam się dzisiaj i dwa kilo mniej. Cieszę się bardzo bo jednak skusiłam się na kawałek tortu i sernika . Ale jeździłam na rowerku 20 min. dzisiaj spróbuje trochę dłużej ale codziennie jeżdzić Pozdrawiam

Gość mjluska89
no to gratulacje :) a w ile Ci ubyło te 2 kg?

zajęło mi tydzień. cieszę się bo choruje na tarczyce - hashimoto i zażywam tabletki z hormonami . Poza tym zażywam tabletki anty. a podobno po nich sie tyje. Nie czuje głody ajak bardzo mnie ssie między posiłkami chrupie marchewkę. Najważniejsze to dobre nastawienie. Pozdrawiam

Gość mjluska89
2 kg w tydzień to super :) u mnie się jutro okaże ile w tydzień zgubiłam. zależy mi żeby do piątku schudnąć ile się da bo idę na imprezę do teściów i chce dobrze wyglądać bo będzie sporo ludzi :) ostatnio u teściów byłam 6 stycznia więc chciała bym żeby zauważyli ze mnie ubyło :D

I jak dzisiaj? . ważyłaś sie już. Do piątku masz jeszcze sporo czasu. Ja dzisiaj dość sporo zjadłam bo mój dzien zaczął sie wcześnie . Za to pojeździłam na rowerku pół godziny. Jeszcze kolacja i idę spać.

Gość mjluska89
ważyłam...od piątku waga stoi w miejscu. nie wiem czemu :/

Gość mjluska89
dziewczyny z dużą wagą zapraszam !

Gość mjluska89
i tylko wytrwałe!!! bo widzę że wiele rezygnuje...

ja nie rezygnuję. dzisiaj zjadłam I śniadanie dwie kromki grahama z wedliną i sałata , ogórk II śniadanie dwie mandarynki i marchewka obiad gotowana pierś kurczaka z warzywami podwieczorek jogurt naturalny i jabłko nie wiem ile to kalorii, ale najważniejsze że przeszła mi ochota na czekoladę. W jakim wieku masz synka bo moja córcia ma ponad dwa lata i nie usiedzi na miejscu i więc trochę za nią się na latam co do wagi to nie martw się . Ja dopiero ważę się w niedzielę. Myśle że raz w tygodniu starczy.

Gość a ja powiem tak,że
mogę dołączyć?? mam 69 kg przy wzroście 166cm,te 10 kg więcej po ciąży mam:( i bardzo chcę 10 kg mniej:)))

Gość a ja powiem tak,że
a moja córeczka w marcu roczek:) nie chcę stosować żadnej drastycznej diety,bo wiem,że i tak zrezygnuje,po prostu MŻ i łykam formoline l112

hej :) waga mi stoi od piątku :/ a trzymam się diety i ćwiczę codziennie... zła jestem

Gość a ja powiem tak,że
ja się zważe może w sobotę:) zobacze co z tego wyniknie. A jak ćwiczysz?

skakanka hm ... dobry pomysł. Muszę spróbować. Ja dzisiaj dietkowałam choć mnie ssie. Siedzę jeszcze w pracy , więc spać idę po północy. Na kolację dwie mandarynki.