Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lologia

kobietki czy macie profesjonalnie dobrany biustonosz ?

Polecane posty

Gość lologia

ja zawsze myślałam, że mam 80 C lub 75 D a okazało się, że mam 75 F teraz czuję porównanie jest super a do tej pory nie znosiłam nosić stanika

Gość brafiter
jak coś to zawsze mogę pomóc :D

Właśnie nie mam, a przydałaby się pomoc w dobraniu. Niby tylko stanik, a tak naprawdę ileż z nas ma dobrze dobrane. A ty korzystałaś z usług tzw. brafiterki?

Gość ja noszę biustonosze sportowe
i uważam że to świetne rozwiązanie dla dziewczyn ceniących wygodę i nie przepadających za płacenie grubej kasy za jeden biustonosz profesjonalnie dobrany (co to w ogóle znaczy???). Biustonosz sportowy nie ma drutów, gąbek, poduszek: potrzebujesz faktycznie zmierzyć tylko swoj obwód pod biustem i rozmiar miseczki, ale u diabła chyba nie potrzeba do tego specjalisty.

Ja kiedyś nosiłam 70 D a teraz 60 H i od razu widać różnicę. Sama zajęłam się dobieraniem biustonoszy.

Gość jenk
chrupek jesteś z Poznania?

Gość ja noszę biustonosze sportowe
Może to osobiste pytanie, ale dlaczego???

Ja noszę dobrane, dwa lata temu kobietka wreszcie dopasowała mi mój rozmiar i teraz jest idealnie :) Naprawdę warto :)

Gość lologia
właśnie nie każdej kobiecie pasuje sportowy więc jednak trzeba dobrać u nas w mieście wreszcie otworzyli taki sklep nigdzie nie można było dostać większej miski niż D faktycznie stanik drogi i trochę szkoda mi było kasy ale po przeliczeniu ile staników kupuję w ciągu roku i fakt, że i tak nie są za wygodne doszłam do wniosku, że warto taki kupić, bo efekt jest powalający

Wydaje mi się, że cycki by mi opadły do kolan w takim bez gąbek itp:D Źle bym się czuła, chyba że mam jakies uprzedzenia do sportowych staników Kurcze dziewvzyny to jak dobrać ten stanik w końcu, żeby było jak należy?

Gość fanka anime
Ja mam 65E, albo 70D, zależy od firmy, ale wcześniej nosiłam 75B, teraz jest o niebo lepiej :)

Gość fanka anime
Rhovannion chyba dużo musisz się nalatać za tym 60H, u mnie kiepsko idzie ze znalezieniem 65E, a co dopiero Twój?

Gość lologia
idź do takiego sklepu sami się tam tobą zajmą jak pytałam na targu o stanik większy od D to mi powiedzieli, że takich nie produkują a jednak są dlatego trzeba szukać takich sklepów z bielizną tam dobierają dotąd dopóki nie dobiorą odpowiedniego rozmiaru

Gość z innej beczkiii
a tak z innej beczki, to gdzie można się wyuczyć brafitingu (czy jak to się pisze)?? Są jakieś szkoły, kursy? Czy brafitierka, do której idę, powinna pokazać mi jakiś "dyplom" czy zaświadczenie, przynależność do jakiegoś cechu? Wie ktoś?

No tak, to może być kosztowna inwestycja, ale chyba spróbuję. Noszę niby D, ale czuję, że to nie mój rozmiar. A większych faktycznie, nie idzie kupić

Fanka, dzięki:) Zajrzę, co nie zmienia faktu, że muszę chyba skorzystać z usługi kogoś kto się zna na tym

Gość fanka anime
Jak się już zna swój rozmiar to wystarczy trochę poprzymierzać w sklepie i cacy :)

Ja mniej więcej od roku noszę "profesjonalnie dobrane" biustonosze. BTW - też mnie śmieszy to określenie, ale cóż, tak się mówi ;) Trafiłam do jednego sklepu w Krakowie, tam mi pani pomogła z wyborem dobrego stanika i przeżyłam szok ;) Kupiłam wtedy od razu trzy, a wszystkie 75D, które miałam w domu, wyrzuciłam do kosza :P Bardzo lubię i polecam biustonosze Ewy Michalak, wybór rozmiarów w sklepie internetowym ogromny! :)

Gość chrupek wejdz tu
www.balkonetka.pl/forum/bra-swap

Już jest coraz więcej uświadomionych kobiet :D Próbuję moją mamę przekonać, ale nijak się nie da :( Ja noszę od prawie roku :)

Gość lologia
szkoda tylko, że są drogie, bo od 70 zł wzwyż a na targu można kupić na 10 zł kobiety z małym biustem A, B lub C bez problemu kupią na targu

Gość brafiter
ja daje rabaty!

Gość lologia
ta Michalak ma jeszcze droższe niż w sklepie ja mierzyłam ok 10 szt staników w rozmiarze 75 F a i tak tylko 1 profesjonalnie leżał więc nie skusiłabym się na zakup bez mierzenia no chyba, że taki sam jak mam

No niestety, nie jest to tania przyjemność, ale jak dla mnie warto. Trzy kupiłam w sklepie stacjonarnym, wszystkie w tym samym rozmiarze, tej samej producentki, więc teraz akurat te mogę spokojnie kupować przez internet. Innych bym też nie kupiła.