Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lologia

kobietki czy macie profesjonalnie dobrany biustonosz ?

Polecane posty

Gość vvbbvbbvbvbv
Ja noszę 65D Chciałabym mieć większy biust, np 65E byłby idealny, ale cóż Trzeba się cieszyć zdrowiem :)

również zaliczam się do grona tych uświadomionych. całkiem przypadkiem weszłam rok temu na wakacjach na wątek o dobieraniu biustonoszy i odkryłam swój rozmiar :D fakt, biustonosze do tanich nie należą, nawet w sklepach internetowych z bielizną fantasie, panache czy freya, ale czasem naprawdę da się ustrzelić okazję na allegro!

Gość lologia
ja mam gorteks, ale ciekawe jaki rozmiar byłby z innej firmy jednak trzeba mierzyć nawet jak sie tyje czy chudnie to rozmiar też się zmienia i trzeba dobierać od nowa

Gość vvbbvbbvbvbv
To prawda, ja schudłam i mi z biustu poszło :O Ale staram się przytyć

Gość Matylda S
U mnie było to samo, wraz ze zmianą wagi zmienia się i miseczka i obwód. Dlatego ważne jest by znać wskazówki tego typu - https://www.facebook.com/BieliznaDamska?sk=app_128953167177144 później pod dokładnym zmierzeniu się można na stronie danej marki sprawdzić jaki wg ich miary ma się rozmiar.

Gość Lizka882h
ja jeszcze nie miałam okazji być u profesjonalisty, ale dziś Kris Line dobiera w Łodzi staniki i z chęcią się wybiorę :) tym bardziej że mają tez być jakieś rabaty itp :)