Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nei

Seks, zdrowie a prawo

Polecane posty

Ej no :D jeszcze nie jestem na nic chora :D Pytam teoretycznie :D

Gość z połykiem lub
art.161 kodeksu karnego

Ale jak oglądałam "Darling aj law ju" to powiem Ci, że było mi wstyd za polskie kobiety :O No i za tych polskich facetów w skarpetkach i sandałach :D

Gość mariner
Nie czepiaj sie skarpet i sandalow! sa wakacje to kazdy ubiera sie jak ma ochote ,Ja np nie lubie miec piasku miedzy palcami ,a lubie sandalki :) Jacys debile ustalaj jakies niby normy a cala armia bezmogowcow powtarza za nimi ;NIE WYPADA! MNIE WYPADA! I MAM W D.. WSZELKIE NORMY JESLI NIE NARUSZAJA CUDZEJ WOLNOSCI WYBORU. nikt nie zmusza nikogo aby sie gapil na moje sandaly i skarpetki ! :)

Albo Rosjanki Ja nigdy nie wstydzę się Polski i wkurza mnie, że Polaków wychowuje się na zakompleksiony naród...

NocnyMotyl ,,Wykazujesz nie zdrowe zainteresowanie moją osobą '' Chyba raczej odwrotnie Wiedziałam, że to Ty No tak, śledzę cię na forum ,bo nie mam nic lepszego do roboty ja nawet się tobą nie interesuje:D. Mam być nie miły by udowodnić?. Nie wkręcaj mi takich tekstów,( bo niby ja mam 3 latka i tłumaczyć mi trzeba:D:D) lecisz na mnie ze sobie wpierasz moje "niezdrowe zainteresowanie". Ja ciebie nie podejrzewam o pisanie do mnie pod innymi pseudo czarnymi lub pomarańczami:P tylko ty co jest śmieszne. Zresztą myśl co chcesz ja mam to gdzieś będzie zabawniej:P

Tam uderzała mnie naiwność kobiet ogólnie. Siedzi tam tydzień i już ślub z nim bierze :O A on za jej plecami się nabija, że Europejki to najłatwiejsze laski do roochania. A co się tyczy skarpet, to jak są podciągnięte do pół łydki, to sorry, ale mnie to bawi :P

Malunia on traktują Europejki jako bilet do bogatszego świata. Nieważne- ładna, brzydka, gruba, chuda... jak ładna to oczywiście dodatkowy bonus ale wcale nie o to chodzi.

NocnyMotyl Żyj w tym przekonaniu że to Ja , może poprawia ci to nastrój :P . Wolisz starszych , myślisz że obchodzi mnie to kogo wolisz?:D:D.:D:D.

Pewnie nie zauważyłeś ale robisz kompletny offtop:) Nie przejmuj się tak i nie wałkuj tego w nieskończoność :)

:D nie chce pozostawiać ci złudzeń:D off top :P😠 a wy to na temat piszecie:P

Tabasco przykro mi ale nie zaprzątasz moich myśli na tyle, bym miała jakieś złudzenia co do Ciebie Nie mniej pozdrawiam:) A teraz odbij sobie piłeczkę, coby mieć ostatnie zdanie;)

:D:D:D Ej ale ty mnie widzisz w innych pseudo, co jest tylko twoim urojeniem i to mnie bawi , nie przeszkadza mi to jak już zaznaczyłem MAM TO GDZIEŚ??:D:D🖐️

Gość mariner
malunia niunia mOIM ZDANIEM NAJWIEKSZYM IDIOTYZMEM JEST USTALANIE JAKICHS PSEUDO NORM W ODNIESIENIU do tzw plazowej ,czy wakacyjnej mody. MOZE CIE I NIE BAWI ALE NIKT CI NIE KAZE,NIKT CIE NIE PRZYMUSZA PATRZEC NA SKARPETKI SPOWITE W SANDALY. Mam sie czuc na wakacjach wygodnie ,na luzie a nie ubierac sie wg jakiegos debila,co mu sie skarpetki nie podobaja. Ja osobiscie nosze skarpetki bo nie lubie piasku miedzy palcami a skarpetki mnie przed tym chronia i ilekroc mi jaks damula zwraca uwaga ,bo zwracaja ! mowie aby sie odp..la bo ja przyjechalem sie wyluzowac a nie na rewie mody i salony !