Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość potrzebuje porady makijazowej

dziewczyny moze mi doradzicie, dotyczy makijazu

Polecane posty

Gość kari ta
cienie za 5 zł? nigdy takiego badziewia bym nie kupiła

dlaczego nie? qianyu mam jedne cienie i nie maja szkodliwych substancji w skladzie

a editt czyli magic visage czy cantare sa cieniami ktore tez nie maja szkodliwych substancji w skladzie i ta firma spelnia wszelkie normy jakosciowe, maja wszelkie niezbedne atesty. co do ruby rose mam pewne watpliwosci tylko.

Gość adodfdsmfm
Nie chodzi o substancje tylko o to pewnie,ze sa nietrwałe itp ;) dołóż 10zł i kup na miejscu dobre cienie całą palete kolorow, tyle samo wydasz za przesylke wiec cena sie wyrownuje ps. nigdy nie wiesz co do Ciebie dojdzie, nie bede juz opisywala sytuacji z zycia wlasnie z allegro

Gość skizto jaka ty leniwa
:)

a poza tym uwierz, ze roznica miedzy cieniami dajmy na to shu uemura czy mus jest nieznaczna w stosunku do bell czy editt, czesto wrecz zadna, wiec nie widze sensu przeplacania.

mus= make up store jakby co. wlasnie nie zawsze tak jest, mam i z nizszej, i z wyszej polki. mam takze baze, w moim wypadku cena cienia nie ma znaczenia, bo i tak bez bazy ani rusz, mam bardzo tluste powieki, a z baza to mi sie praktycznie wszystko trzyma idealnie

sleek mnie nie interesuje :( zreszta nie widze sesnu inwestowania tyle (wiem, ze to nieduzo, a sleek jest dobra firma), bo i tak mam sporo cieni kolorowych, chodzi mi raczej o takie neutralne.

zreszta au naturel jest fajniejszym zestawem jesli juz mowa o sleeku. to znaczy nie tyle fajniejszym co wlasnie szukam neutralnych kolorow.

Nie kupuj sleeka, ja raz zamówiłam sobie dwie paletki i one są fatalne...Kolory jakieś takie wyblakłe nawet jak są ciemne i mocno matowe...

ja wlasnie nie przepadam za matem. jesli chodzi o sleeka to sa to cienie mineralne, to trzeba sie nauczyc malowac nimi.

Nie chodzi o substancje tylko o to pewnie,ze sa nietrwałe itp NIEPRAWDA. Niedawno kupiłam sobie cienie w sklepie po 5 zł, jest tam paleta 12 kolorów, maluje się rano, wracam wieczorem i cień jest tam, gdzie powinien być. Ale trzeba dobrze trafić bo faktycznie poprzednie to mi się rozmywały. Tylko jak widać to nie jest reguła.

nie lubie brokatu ale lubie polysk, moze nawet blyszczace drobinki, dlatego mam jednak watpliwosci. ta paletka sunkissed wydaje sie miec spoko kolorki, ale z drugiej strony nie znam tej firmy, a editt czy qianyu znam