Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nulka22

przemcioxxxx jesteś ?

Polecane posty

przemcio tu już będzie spokój chyba z praca musze troszkę przesadzić bo później będzie ciężko

nie chciałam ci mówić tam ale był rano u mnie Daniel przyniusl 3 tys zł i chciał bym ustneła ciążę wyrzuciłam go

a byłam sobie na zakupach i zatankować samochód bo był głodny o 14 przyjechał mały

Nulka ten pomarańczowy skur... To jakis idiot mnie poucza a myslalem ze pisze sie biore ale on twierdzi ze bierę teraz to jakos zauważyłem

Gość nie chce mi się zaczerniać
a miało Cię nie być chamu...

Gość JuliaJuliaJulia
Ona sie Tobą bawi a ty sobie pozwalasz by taka zakłamana suka pierdoliła tu głupoty o ciąży, kłamie, szuka wrażeń, ma męża a ty biegasz za nią jak pies :o Szkoda bo wydajesz sie być uczuciowy i naprawde fajny. A ta idiotka tylko sie bawi. Nie czytałeś co ona wcześniej pisała? Jsak pusta jest?? owija sobie ciebie wokół palca i pewnie ma z tego niezły ubaw. Szkoda że takie pizdy potrafią tak kłamać i sie bawić czyimś kosztem. Ona ma mężą, ciebie traktuje przedmiotowo. Chce go zdradzić by on był zazdrosny. Daj sobie spokój z nią bo naprawde fajny sie wydajesz.

Gość JuliaJuliaJulia
Ciekawe. Mnie drażni takie zakłamanie, miałam cudownego kolege, który właśnie przez taką larwe sie powiesił. Bawiła sie tak nim przez ponad rok. Nie lubie takich ludzi

Gość JuliaJuliaJulia
Życze szczęścia ... :o idzcie na gg 🖐️