Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lniania laleczka

Kurcze to jest ciało idealne ! Kto też tak uważa?

Polecane posty

Gość AR
NO SPOKO

no nieźle nieźle, ale jak dla mnie mogłaby mieć trochę więcej tłuszczyku na brzuchu

Gość inne niezrozumiane stworzenie
miałam postanowienie noworoczne - mam 20 lat czas isc do lekarza tej specjalnosci. nie wiem czemu lekarz byl calkiem przystojny i nie stary i sie podnieciłam, siedziałam na skórzanym fotelu z gołą pi**eczką i zrobiłam sie mokra, wtedy on włożył palec...był zażenowany ale nic nie powiedział pewnie uznał mnie za dziwke. kobiety powiedzcie mi czy wam też sie tak kiedys zdarzylo?

Gość AR
NO TYLKO SPOKO

Gość Jestem mamą:)
sliczna figurka bez zarzutu zadnego

Gość przeciez to
koneserka meskich lydek :D

takie fotki tylko puste laski dawaja pokazuja swoje brzuchy cycki i spalona skure bo nie swieca inteligencja nie maja wiecej nic do zaoferowania tylko takie cos puste dziwki i tyle ladne cialo ma ale no ico ztego jak ona pokazuje je w necie a napewno ma pusto w glowie

Gość no w morde no
mam taki brzuch , ale niestety mniejsze piersi i nie takie ładne uda ;/

Gość sraka_praptaka_..
Super... Ale mogłaby też mieć głowę.

Gość przeciez to
asiadudaduda-- proponuje zajrzeć do słownika

"takie fotki tylko puste laski dawaja pokazuja swoje brzuchy cycki i spalona skure bo nie swieca inteligencja nie maja wiecej nic do zaoferowania tylko takie cos puste dzi**i i tyle ladne cialo ma ale no ico ztego jak ona pokazuje je w necie a napewno ma pusto w glowie" A polskie intelektualystky pisza skure zamiast skórę. skad taki emocjonalny nienawistny komentarz? zawiść?

Gość nooooooooooooo!!!!!!
silikony jak chuj a w głowie, której nie widać, pewnie sieczka

ijak zwykle zdjecie robione w kiblu szkoda ale chyba jej jeszcze zabraklo lustra i telefonu bo one teraz tak robia foty masakra nie zazdroszcze jej bo ja tez jestem zaje... laska ale nie chwale sie tym po internecie i nie pokazuje golej dupy zeby zablysnac a faceci pacza o ja ale zaje... laska ajak co do czego dochodzi to jebnieta i zaluja ze ja poznali hhaa

Gość will you and your friend come
Ja mam podobną figurę, ale jestem blada jak ściana i mam rozstępy na bokach i piersiach, bo za szybko urosłam... Więc do niej się nie umywam - wygląda to naprawdę paskudnie :O

wiecie co jest najśmieszniejsze? tutaj jedziecie po lasce że jest pusta, głupia, próżna i dziwka na podstawie jednego zdjęcia, a za parę dni w jakimś innym wątku będziecie przekonywać aby nie oceniać ludzi po wyglądzie nawet jeżeli ma silikony to co? to wielka zbrodnia? w nowoczesnym świeice takie rzeczy to norma i nikt nie pieje nad takimi rzeczami, tylko w polskim dziadowie to wielkie halo i zbrodnia wręcz niemożliwa

pacz? :D a tak trudno zainstaować słownik w przeglądarce? widzisz, tu nie chodzi o błąd bo błedy się zdarzają każdemu. chodzi o to że skoro naskakujesz i obrażasz osobę której nawet nie znacz to popatrz może najpierw na siebie

Dla mnie też jest mega i skąd pewność że ma pstro w głowie? Masa ludzi wrzuca foty do neta, twarzy nie pokazała...może chciała się dowartościować, w końcu każda kobieta ma jakieś kompleksy ;)

DAERIOS Znacz???????????????????????? pisze sie nie znasz a nie znacz naprawde popatrz najpierw na siebie zobacz jakie ty bledy robisz

ortografy a literówki to różnica. przeczytaj swoje kilka słów o sobie intelektualistko, jedno zdanie, bez przecinków, bez kropek. kali jeść kali pić, a przytyki robisz lasce tylko dlatego że zdjęcie brzucha zrobiła

"przeciez to koneserka meskich lydek " Koneserka ma pryszcze zamiast piersi