Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdetronizowana dz

Matka przeczytala moj pamietnik. Jestem wsciekla!

Polecane posty

Gość zdetronizowana dz

Trzymalam go pod lozkiem. pozno dzisiaj wrocilam i zastalam rozlozone lozko;/. Jak wyciagala posciel na pewno go zobaczyla i sobie poczytala - cala prawda o paleniu, facetach i w ogole - o moim zyciu o ktorym nie miala pojecia. Jestem wkurwiona.

Gość jestem w klubie
Moi starzy też mój pzeczytali a potem zostałam nieźle zgnojona przez to co tam pisałam ( miałam 13cie lat i nie robiłam nic złego, tyle że podobał mi się chlopak z klasy). Byłam dziwka. Zostałam przez to nawet pobita. Nigdy nie zapomnę tego jak przez miesiące cytowali mój pamiętnik przy znajomych i rodzenstwie :(

Gość no opisywać bo mi sie nudzi
jestem w klubie, a co tam napisałaś? ze az taka reakcja?

mi raz tata przeczytał jak akurat byliśmy na wczasach. Ba, nawet nie przeczytał specjalnie jakoś, tylko sprzątał i przekładał mój pamiętnik (nie był on tajemnicą) i wypadła z niego luźna kartka akurat bardzo się z nim 3 dni wcześniej pokłóciłam a że byłam durną małolatą to wrzuciłam jego szczoteczkę do kibla i 3 dni opisywałam, jak mi się fajnie patrzy na niego podczas jak on myje zęby. Do dzisiaj mi wstyd :/ to było meeeega marne, ale człowiek jest pusty czasem jak ma 11/12 lat Po tym incydencie spaliłam wszystkie moje pamiętniki sprzed kilku lat wstecz choć wiedziałam, że rodzice tam nie zajrzą, tak mi było głupio. Dziś w sumie żałuję tego spalenia, fajnie by było teraz poczytać te głupoty o szkole i wielkich miłościach :D

Gość fghrhrhtr
ja sobie zalozylam mini klutke i zamykam go na klucz :)

Gość zdetronizowana dz
napisałam, że mam dwóch sponsorów , a ona wie tylko o jednym i teraz mnie pyta gdzie pozostała kasa

ja nie miałam nigdy pamietnika..zawsze jak miałam problem i nadal gdy mam rozmamawiam z mama lub przyaciolka.. i nic mi nie lezy na sumieniu..

Gość Moka czok
to Ty jakas dziwka ze masz sponsów?

Gość Ja wiem swoje i koniec
Moja mama tez przeczytala moj pamietnik i ja o tym wiem, a ona sie przyznac nie chcie i sie wypiera.Niekiedy tutaj rowniez na kafe przesiaduje i czytalam jej post jak pisala ze nigdy nikogo pamietnika ze czytala ,(byl taki kiedys temat) ale ja wiem ze ona klamie,Nigdy nie zlapalam ja na goracym uczynku ale wie niektore rzeczy co nie powinna wiedziec i raz znalazlam moj pamietnik w innym miejscu w szufladzie

Gość zdetronizowana dz
Moka czok to Ty jakas dzi**a ze masz sponsów? ej wypraszam sobie takie chamstwo, mam po prostu kochanków ;)

Gość tsfghjjkhkj
niebezpiecznie jest mieć pamiętnik, dlatego nie pisze.

czyli łacząc wszystkie fakty to jednak musiala go czytac bo jak wytlumaczyc to ze w szufladzie lezal w innym miejscu i wiedzial niektore rzeczy takie co tylko w nim zapisywalam ? muusiala go przeczytac a mi sie wypiera ze nie

Gość Moka czok
czyli autorko romans z zonatymi?

Gość zdetronizowana dz
jeden jest żonaty a drugi nie, pisze pamiętnik bo musze wiedzieć kiedy z kim jakie spotkanie

pisze pamietnik aby wylac z siebie jais zal, gniew, frustracje na kartke papieru niz na niewinne osoby ktore pod nogi mi wejdą, a takze dobre historie aby je uwiecznic.To tak samo jakbys sie zapytal nachooja robicie sobie zdjecia i trzymacie je w albumach lub na dysku w kompie.Identycznie

Gość Moka czok
ile masz lat autorko i co Cię łaczy z tym żonatym i co na to Twoja matka?

Gość zdetronizowana dz
nie wiem czy moge napisać ile mam bo nie chce sobie narobić problemów ale mam mniej niż 18

problemow juz zadnych miec nie bedziesz,o iile nie masz ponizej 15 lat :)jak lapiesz sie w tym limicie to spoko

no wiec trzymajmy sie wersji ze masz wiecej niz 14 latek :)

Gość Pamell
na kafe pisala dziewczyna imieniem Farewell i pisala o swym romansie tylko ze ona kocha tego faceta i nie kma zadnego na boku jak Ty jest duzo mądżjsza od takich dziwek jak Ty lecisz tylkona kase stuknieta malolata!

Gość Moka czoka
zgadzam sie w 100 % z Pamell

Gość Papi Jarek
szla dziweczka do kaseczki do zielonej mlask mlask

Gość zdetronizowana dz
może byście przestali mnie obrażać, tym bardziej że nie znacie sytuacji,mi pieniadze są bardzo potrzebne ale nie bede pisać na co bo nie lubie brac ludzi na litość, inaczej w Polsce nieletnia osoba nie zarobi

Gość Federalna
Można zapierdzielać z ulotkami

Gość funklasa
Mam do Was wszystkich ogromną prośbę! Moja klasa bierze udział w konkursie "funklasa" organizowanym przez Orange związku ze zbliżającym się EURO 2012. Możemy wygrać wycieczkę do Barcelony, ale potrzebujemy Waszych głosów (internautów). Oto linki, na które można oddawać głosy: http://www.funklasa.pl/projekty/wyswietl/241 http://www.funklasa.pl/projekty/wyswietl/127 Można głosować ze wszystkich przeglądarek co 24h Każdy głos jest dla nas bardzo ważny i za każdy jesteśmy bardzo wdzięczni.

Gość jestem w klubie
Co napisałam? Jako 13to latka kilkanaście lat temu byłam jeszcze naprawdę niewinnym dzieckiem (nie tak jak teraz dzieci w tym wieku wiadomo co robią) Byłam zakochana w chłopaku z klasy (platonicznie) więc pisałam że się spojrzał, co do mnie powiedział... NIGDY nawet nie przeszła mi myśl o pocałunku, tym bardziej i czymś więcej A rodzice przykladni katole potraktowali mnie za moja pierwsza szczenieca miłość tak brutalnie że potem do lat 20stu bałam się mieć jakiekolwiek uczucia :O