Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość on2444444444

"Idealny facet" - czyli jaki ?!?!?!

Polecane posty

Gość on2444444444

Drogie Panie proszę o pomoc! W ramach noworocznych postanowień (a może w ramach ratowania 6-cio letniego związku?) postanowiłem się "samodoskonalić" ;-) nie zawodowo, ale jako facet. Pytanie tylko co mam zrobić? Jaki facet powinien być, co powinien umieć, co robić a czego nie? ;-) Póki co zaczynam nową "lepszą" pracę, niedługo chce kupić pierwszy samochód, zacząć chodzić na siłownie i wreszcie...nauczyć się tańczyć, bo nie umiem nic a nic ;-) Co jeszcze? Co dla Was jest ważne u faceta? (szczególnie pytam o takie codzienne, często pomijane na forach rzeczy) Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam!

Gość ja tam zadnych postanowien
nigdy nie robie.Idealow nie ma. Jak masz cos zrobic to wylacznie dla siebie a nie kogos,bo Ty masz sie z tym dobrze czuc. Jesli np. nie lubisz tanczyc to i tak sie nie nauczysz.

Gość Dla mnie idealny facet to mily
dobry inteligentny, nie nudny, sprzatajacy i gotujacy w domu, naprawiajacy bez przypominania, kreatywny, dbajacy o kobiete, robiacy jej mile niespodzianki bez okazji

Gość kochaj ja-tyle:)
dla mnie idealny nie musi miec suberbryki i w ogole:) moj idealny to taki- ktoremu nie musze sie o nic prosic:) jak pytam czy idziemy na spacer, do kina lub po prostu karmic kaczki, on sie ubiera i idziemy:) jak jestem chora dba o mnie i sprawdza czy aby wszystko co mi potrzeba jest obok mnie:) uwielbiam jak wieczorami glaszcze mnie po plecach, przytula, ogolem czuje ze mnie kocha:) nie jest tak, ze on daje tylko od siebie, za to jaki on jest dla mnie, ma odwdzieczenie takie samo. zwykle czynnosci ciesza najbardziej:) pokazuj ze ja kochasz i uczucie nie wygaslo a zobaczysz ze poza toba swiata nie bedzie widziec:):) wiem to po sobie:) p.s. nie uzywam polskich znakow bo pisze z komorki, musicie mi wybaczyc:) pozdrowienia:)

ale mu doradzilas:D Niby dlaczego mialby lubic facetow i sie do jakiegos upodabniac:D? Badz soba i tyle. Wiecej pewnosci siebie a bedzie dobrze.

Gość on2444444444
jestem facetem! ;) a odnośnie pierwszej odp - jeśli te zmiany sprawią mi wiele wysiłku, ale dzięki nim będę szczęśliwy to chyba oto chodzi np.: taniec - uwielbiam muzykę i sport, ale tańczyć nie umiem. Jeśli się nauczę to dzięki temu będę mógł wreszcie zacząć chodzić ze znajomymi na imprezy i bawić się z nimi na parkiecie

no to jesli lubisz tanczyc to sie na pewno nauczysz.Trzeba zawsze robic to co sie lubi. Nic wbrew sobie. Powodzenia🖐️

Gość Dla mnie to...
Ważne: -Stałość -Adorowanie -Bezpieczeństwo -Ciepło -Docenienie -Odpowiedzialność Umiejętności: -Idealny kochanek -inne mniej ważne : Obsługa pralki, kosiarki itp. Wygląd: - zadbany ;)

aaa i jeszcze cos:) nie staraj sie zmienic na sile- albo cie bedzie kochala tanczacego jak kuternoge albo wcale:) jak zaczniesz smiagac po parkiecie jak maserak i dopiero cie doceni tzn ze jest nie wiele warta... mam ideal:) - choc do pieknych nie nalezy, figura przypomina furgonetke, ale serce ma ze zlota i nigdy bym go nie zamienila:) "miej serce i patrzaj w serce:)"

Gość Tasiek
Zastanów się czy chcesz się tak zmienić, bo to nie sprawi że zyskasz większe powodzenie a przyniesie skutek odwrotny do zamierzonego. Nie muszę być kobietą żeby powiedzieć ci że ideał mężczyzny to taki który jest w 100% sobą i nikim więcej. I może dla tego nie ma ideałów bo spora większość to naśladowcy a nie wielu jest na tyle odważnych żeby stanąć sam przeciwko wszystkim i powiedzieć np. przed kumplami - lubię poezję bo mnie inspiruje by zobaczyć harmonie tego świata, czy lubię rozpieszczać swoją dziewczynę bo uwielbiam widzieć uśmiech na jej twarzy.

może jest wyjątkiem? ideałem nie jest ale jestem z nim szczęśliwa, obowiązkowo mam rano kawe, chyba ża tak jak teraz ja już nie śpie, to ja ją robie, potrafi zaskoczyć mnie kolacją, obowiązki domowe to też nie problem, oboje mamy przyjemność z robienia sobie przyjemności, moim zdaniem na tym polega dobry związek.

mój też:) i jeszcze coś:): Tasiek ma rację " Nie muszę być kobietą żeby powiedzieć ci że ideał mężczyzny to taki który jest w 100% sobą i nikim więcej"

Gość dzikastokrotkaaaa
ja takie same cechy jak ktoś powyżej więc pozwolę sobie zacytować NAJWAŻNIEJSZE WIERNOŚĆ!!!!!!!! Ważne: -Stałość!!! -Adorowanie!!! -Bezpieczeństwo !!! -Ciepło!!! -Docenienie!!! -Odpowiedzialność!!! -nie kobieciarz!!!!!! Umiejętności: -Idealny kochanek -inne mniej ważne : Obsługa pralki, kosiarki itp. Wygląd: - zadbany

Gość Najlepiej zapytaj
swoją kobietę. Przy najbliższej okazji :)